Last news in Fakti

16 Април, 2021 17:16 1 841 2

Реал Мадрид преподписва с Модрич, но ще се раздели с Рамос

  • модрич-
  • реал мадрид-
  • рамос-
  • раздяла-
  • договор-
  • оставане

Хърватинът е убедил клуба след силните си изяви през този сезон

Реал Мадрид преподписва с Модрич, но ще се раздели с Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид се е разбрал с Лука Модрич и хърватинът ще подпише нов договор с клуба до юни 2022 г. Настоящият контракт на играча изтича през лятото, но той ще остане на "Сантяго Бернабеу" още една година.

Според някои източници договорка между двете страни е постигната още през януари. Модрич е убедил клуба след силните си изяви през този сезон. 35-годишният халф не крие желанието си да остане в Мадрид. Той се е съгласил и на намаляване на заплатата, което е свързано с финансовата ситуация, повлияна от пандемията.

В Реал обаче се готвят за раздяла със Серхио Рамос, чийто договор също изтича през лятото. "Белите" очакват капитана да напусне клуба, твърди "Кадена Сер". Предложение за нов контракт стои на масата от пет месеца. Липсата на отговор от страна на Рамос кара клуба да вярва, че той е готов да приеме по-добра оферта от друго място. Предложението на Реал и с 10% намаление на заплатата, което сякаш защитникът не е готов да приеме.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми то дядо Модрич

    0 2 Отговор
    вече не може да ходи бе
  • 2 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    Кокошка за кон!Супер далавера!Модрич ще играе вече последен като свръх бог!