Last news in Fakti

17 Януари, 2013 12:30 964 1

Батков: Радвам се за Литекс и ЦСКА

  • батков-
  • ганчев-
  • левски-
  • цска-
  • литекс
Батков: Радвам се за Литекс и ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че е изключително щастлив от влизането на боса на Литекс Гриша Ганчев във "вечния враг" ЦСКА. Адвокатът призна пред "7 дни спорт", че не се страхува от по-силен червен клуб, тъй като това ще помогне на българския футбол като цяло.

"Гриша Ганчев е доказал, че е много полезен на българския спорт като цяло. Дал е доста за развитието както на футбола, така и на борбата. Трябва обаче да отдадем заслуженото и на собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като те са налели над 40 милиона лева в клуба. Всеки който дава пари за развитието на спорта заслужава уважение и адмирации", заяви Батков.
 
Спорд собственика на Левски, за българския футбол ще е хубаво, ако ЦСКА става по-силен. В последните години двата столични гранда бележат отстъпление както на родната, така и на международната сцена.
 
"Един клуб трябва да се развива. Ако ЦСКА стане по-силен, това ще е хубаво и за нас. Вижте, мен не ме притеснява, че "червените" могат да станат по-силни с Гриша Ганчев. В последните години нашите клубове не се представят никак добре, така че от какво да се притеснявам",  допълни с усмивка Батков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христофор

    0 0 Отговор
    Те и без това от много години се бяха отдали и се любеха един друг време беше да се вземат и да престанат с тайната си и порочна любов