Last news in Fakti

22 Април, 2021 19:38 2 218 3

Неприятно! Обраха наш национал по футбол

  • мартин минчев-
  • павел върба-
  • обир-
  • чехия

Обран е още бившият наставник на Лудогорец Павел Върба

Неприятно! Обраха наш национал по футбол - 1
Мартин Минчев; Снимка: БГНЕС

Българският национал Мартин Минчев и бившият наставник на Лудогорец Павел Върба са били ограбени по време на мач. Това стана известно след края на двубоя между Пардубице и Спарта Прага от 28-ия кръг на чешкия шампионат.

Двата отбора разбрали за грабежа, след като се прибрали в съблекалните. Подаден е сигнал до местната полиция в Прага, която е започнала да преглежда охранителните камери на стадиона и на сградите в околността. Не се разкриват подробности за липсващите вещи.

„Има такъв инцидент. Полицията разследва и не мога да дам повече информация. Крадците явно са имали вътрешна информация, тъй като много добре са знаели как може да проникнат и къде какво може да намерят“, заяви Радек Клиер, пресаташе на Пардубице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 1 Отговор
    Крадливо племе са чехите. Вместо да мислят за труд като нас. И точно свързаните с България да думнат. Случайност? Не мисля

    Коментиран от #3

  • 2 Хееее...

    0 0 Отговор
    Този некъдърник национал ли е???🙈, да..от такива национали сме на този хал...Гиблартар...ОЛЕ...ОЛЕЕЕ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.