Last news in Fakti

26 Април, 2021 11:00 6 022 13

На рождения си ден: Наско Сираков с шокиращо обещание пред играчите на Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • заплати-
  • футболисти-
  • рожден ден

Босът на „сините“ дал тежката си дума, че през тази седмица те ще получат по една заплата, а до 15 май футболистите ще приберат всичките пари, които ръководството им дължи

На рождения си ден: Наско Сираков с шокиращо обещание пред играчите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Наско Сираков е направил шокиращо обещание пред играчите на Левски, твърди БЛИЦ. Босът на „сините“ дал тежката си дума, че през тази седмица те ще получат по една заплата, а до 15 май футболистите ще приберат всичките пари, които ръководството им дължи. Второто звучи невероятно с оглед тежката финансова криза, в която се намира клубът.

Наско е провел разговор с играчите преди дербито с ЦСКА, загубено с 0:2. Запознати обаче са категорични, че Сираков не е дал обещанието пред футболистите само и само да успокои топката, да ги мотивира и накара да излязат и изиграят мача с „червените“.

„Наистина е намерил пари и ще изчисти всички задължения. Дали това ще се случи от сумата, която в Левски очакват от продажбата на Найджъл Робърта в САЩ, дали отнякъде другаде, можем само да гадаем“, коментират запознати.

Днес Наско Сираков празнува рожден ден. Легендата на Левски навършва 59 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тате ще ми купи

    43 6 Отговор
    Колело, ама друг път. Не скочихте срещу Боци, не подкрепихте черепа, сега ривете. Ако бяхте излезли да го изметеме, щяха да се включат много хора. Иначе се правите на ербапи и скачате на полицайчета от охранителна полиция

    Коментиран от #10, #13

  • 2 Иван Грозни

    16 0 Отговор
    Боката обещал на Наката понеже още управлява. За това искат оставката на Манолова. Да пръска още пари.
  • 3 Мимч

    24 1 Отговор
    Да му е честит празника,но нас ни интересуват,не заплатите им,а какво мисли и какво ще направи от новия сезон за Левски ,за да играят и се борят за първа цигулка,а не като сега ,ал съм та хванал,ал съм та е.......л.Станахме за смях и повече такива убитаци да не взима....
  • 4 Ъхъ

    12 5 Отговор
    Наско явно се връща към основите си, връща се на магистралата :)
  • 5 Мето

    4 8 Отговор
    Тоя Сираков има по лицето старчески петна и лишеи.

    Коментиран от #11

  • 6 Да е жив и здрав

    9 1 Отговор
    Сираков и неговото семейство!!!! Не съм си позволявал да давам съвети НО първото дело е да изрежи този тумор наречен ултраси, млаежи и тем подобни!!! Нямат място, какво е това да събличат фанелки, къде се намират тези олигофрени! Да се гледат видеозаписите и да им се забрани да стъпват на стадиона, да се сезира прокуратурата, не се шегувам ако всеки вземе да сваля фанелки по улицата ...!!! Това е престъпление против личтостта, унижаване и поругаване личното достойнство!!! Правят го хора които не ходят на стадиона да се наслаждават на футбола като спорт, за да се бият, подскачат като маймуни и да пречат на нормалните хора да ходят на мач!!!! Левски трябва да изреже тази язва!!!! Дават ли си сметка колко са младите играчи, каква е психиката им! Защо тези момчета трябва да избягат в други клубове където на спокойствие да размият качествата си и тогава ще се питаме защо ......, дават ли си сметка, че легионеллрите са дошли тук за пари и когато три месеца не е получавал заплата, вече не мисли зафутбол, а кой път да хване ....почват да му мътят главата мениджъри и т.н. тези мекерета който събличат футболистите само месец да не получат заплата там където работят и ще са напуснали!!! Несхващат ли каква е ситуацията, не бе ли им казано ЦЕЛТА Е ОЦЕЛЯВАНЕ СТАБИЛИЗИРАНЕ И СЛЕД ТОВА ЩЕ ГРАДИМ ОТБОР! Второто което му пожелавам на Наско е търпение и великодушие, кой беше казал " прости им господи те не знаят какво правят!!
  • 7 Фрг

    4 1 Отговор
    Обещал с цел преди мача да играят с настроение.но то си няма играчи за левски.това са едни посредствени играчи за ниво б група.за гонене на призови места се иска пари,ато нема.
  • 8 питам

    4 0 Отговор
    Тоя от тотото(бившия левскар, защитника, забравих му името) нали обещаваше помощ.
  • 9 Реалиста

    3 1 Отговор
    Какви глупости говориш на рожденият си ден Наско?След този бой от ЦСКА, тази бездушна и изключително слаба игра, за какви пари говориш.Кой плаща за несвършена работа?
  • 10 EEE STIGA

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тате ще ми купи":

    Черепа може и да го натиснаха да вземе Левски, но той си е левскар още от времето, когато е никой - с приятели на бащата са ходили по казина и на Герена по мачове.

    Той даже пробва да измете Младежа и ко бригади на Боки/Шиши и наркотиците, ама го бутнаха преди да успее. Да не говорим и, че оправи 1/3 от задълженията за под година и имаше добър план за развитие.
  • 11 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мето":

    И ти ще имаш един ден не бои се.
  • 12 Славист Варна

    1 1 Отговор
    Какво искат подуенци от Наско? Както казваше Бай Тошо: "Ти нямаш пари, бе! Нищо не можеш да направиш без пари!" А цяло Българско разбра, че да се дават пари на ФК "Подуене", е все едно да се налива вино в бездънна каца.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.