Last news in Fakti

26 Април, 2021 09:50 2 353 4

ЦСКА 1948 се включва в група по народни танци

  • цска 1948-
  • футбол-
  • народни танци-
  • хоро

Хората и ръчениците все още не са задължителни, но от новия сезон могат и да станат

ЦСКА 1948 се включва в група по народни танци  - 1
Снимка: ПФК Черно море

Включване в група по народни танци е част от идеите, които ръководството на ЦСКА 1948 има за уплътняване на времето на футболистите по време на работните дни, които те прекарват заедно на националната футболна база в Бояна или в Правец, пише "Мач Телеграф".

Хората и ръчениците все още не са задължителни, но от новия сезон могат и да станат. Към момента играчите ежедневно се срещат с психолози, участват в занимания по йога и гледат заедно видео между заниманията през седмицата.

Работните дни за футболисти и треньори на "червените" започват в 9 часа и приключват след края на следобедното занимание.

Въвеждането на подобна организационна практика прогони от клуба голмайстора Мартин Камбуров и спортния директор Кирил Котев, а доста от футболистите също обмислят напускане след края на кампанията, допълва изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яяяя

    4 0 Отговор
    За сега народни танци, а по късно класически балет!
  • 2 Освен балет

    8 1 Отговор
    Може инна ластик, дама, не се сърди човече, на война, хитър Петър и други подобни. Сериозен “прогрес” усещам в българския футбол. Мисля, че скоро ще избухнем на голям международен форум.
  • 3 Тъпу тролче

    5 0 Отговор
    Ми правилно, трябва да ги видят какво могат да играят, че определено не е футбол 😂🤣😂
  • 4 ориндж енимълс

    1 0 Отговор
    наште от Ловеч ще ги скъсат тези софиянци на кючек.