Last news in Fakti

26 Април, 2021 13:57 1 999 1

Антов отнесе сериозни критики в Италия след 0:5

  • валентин антов-
  • болоня-
  • серия а-
  • аталанта

Преотстъпеният от ЦСКА футболист изкара пълни 90 минути

Антов отнесе сериозни критики в Италия след 0:5 - 1

Българският национал Валентин Антов отнесе критики за представянето си в изминалия мач на Болоня срещу Аталанта от Серия “А”. Преотстъпеният от ЦСКА футболист изкара пълни 90 минути, но той и съотборниците му бяха пометени с 5:0.

“Младият българин е като риба на сухо. Той беше напълно объркан от началото до края. Той трябва да забрави тази вечер възможно най-бързо”, гласи коментарът на Italy24news за показаното от Антов.

Бранителят получава оценка 4,5. Още двама от Болоня са с толкова, като по-ниска оценка няма. За нашенеца това беше четвърти двубой за тима на Синиша Михайлович и първи, в който той остава на терена през цялото време.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    7 1 Отговор
    Даде връща при нас, стига се е унижавал