Last news in Fakti

27 Април, 2021 10:58 1 930 3

УЕФА със сериозни санкции за България при смяна на първенството за сезон 2021/22?

  • футбол-
  • уефа-
  • бфс

Последната седмица от УЕФА показа сили и мощ, която преди това никога не са демонстрирали

УЕФА със сериозни санкции за България при смяна на първенството за сезон 2021/22? - 1
Снимка: БГНЕС


Преди пет години в УЕФА знаеха, че се правят промени във футбола в България, но сега нямат никаква представа, че няколко кръга преди края на шампионата се готвят корекции на първенството, за да се обслужат интересите на няколко човека. Промяна месец преди края на шампионата може да се окаже пагубна, предвид това, че е обявен един формат през миналото лято.

Именно от офисите в Нион се очакват сериозните санкции, като ще е скандално, ако извадят водещите ни отбори от евротурнирите за следващия сезон, а може и за два. Любопитно е как ще реагират феновете, ако това се случи и кой ще понесе отговорността.

Последната седмица от УЕФА показа сили и мощ, която преди това никога не са демонстрирали. В рамките на 48 часа размазаха 12 от 15-те най-големи клуба в света.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС в "оставка"

    6 4 Отговор
    Преди 5 години, когато Правителството, Министър Кралев и БФС, в лицето на Б. Михайлов, създадоха "ПЪРВА ХИПЕР МЕГА ВИСША ЛИГА" ... уговорката и правилото за участие в нея, бяха ВСЕКИ отбор да има стадион с ОСВЕТЛЕНИЕ, РЕСТАРТ на футбола, бла-бла ... ... А, СЛЕД ТОВА СТАНА ЯСНО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА "НОВА" ЛИГА, Е ДА БЪДЕ ТЕЛЕПОРТИРАН В НЕЯ, ОТБОРА НА ОРАНЖЕВИТЕ АРМЕЙЦИ ОТ ЛОВЕЧ, НАРЕЧЕН "ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ" !!!

    ЛИТЕКС - ТОВА СИ ТИ!
  • 2 Коко

    6 0 Отговор
    Държавата ни е пропита от корупция до мозъка на костите.и народа е озлобен до ента степен.нищо хубаво на хоризонта.
  • 3 Пеле

    2 2 Отговор
    Най - добре ще е първенството да се казва Шопландска суперлига съставена само от говеда, чорби, чорби със звезди, селски царе и други с по няколко милиона почитатели....................................