Last news in Fakti

21 Януари, 2013 15:02 916 2

Сагата за ТВ правата на "А" група приключи!

  • а група-
  • тв-
  • сага

Футбол Про Медиа ООД съобщи, че тв правата на "А" група имат нов собственик.

Ето какво пише в съобщението:

"Футбол Про Медиа ООД сключи договор за отстъпване на телевизионни и други права с "ТВ СЕДЕМ“ ЕАД, който ще бъде валиден за футболните срещи от ХVІ до ХХХ кръг на "А“  ФГ на България, сезон 2012/2013 година.

Телевизиите ТВ 7 и ВВТ получиха изключителните права за директно излъчване на три срещи от всеки кръг на шампионата, както и правото на "първи, трети и четвърти избор“ на мачове от програмата, при запазен "втори избор“ на Българската Национална Телевизия.

Любителите на най-популярния спорт в България ще имат удоволствието да проследят на живо по телевизиите по четири срещи от всеки кръг, което не се случвало от година и половина. Амбициите и идеите на "Футбол Про Медиа“ за широко отразяване на българския футбол, съчетан с традициите и опита на "ТВ СЕДЕМ“ и БНТ ще повишат интереса към родните отбори и ще донесат на зрителите неповторими емоции пред малкия екран.

Още с учредяването си "Футбол Про Медиа“ обеща на професионалните клубове няколко важни неща и стъпка по стъпка ги изпълнява. Компанията осигурява договорените с БФС и ръководствата на отборите от "А“ група финансови средства, сложи край на "затъмнението“ на мачовете от първите десет есенни кръга и търси начини все повече срещи от шампионата да се излъчват на живо. Убедени сме, че медийните ни партньори от "ТВ СЕДЕМ“, БНТ и Дарик радио ще допринесат значително за реализацията на още едно амбициозно наше обещание – да повишим качеството на продукта "българско футболно първенство“, който има уникален потенциал за развитие заради своята безспорна популярност и водещо място в спортния живот у нас."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б. Х.

    0 1 Отговор
    Б. Х.
  • 2 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    bash pa po tv7 li? bulsatcom ia niamat