Last news in Fakti

24 Януари, 2013 10:26 749 0

Реал с 2 червени картона, Севиля би Сарагоса

  • купа на краля-
  • севиля-
  • сарагоса-
  • реал мадрид-
  • валенсия-
  • барселона
Реал с 2 червени картона, Севиля би Сарагоса - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Севиля разби Реал Сарагоса с 4:0 с два гола на Алваро Негредо, за да се класира за полуфиналите в турнира за Купата на краля, където място намери и шампионът на Ла Лига Реал Мадрид, предаде БГНЕС

След 0:0 в първия мач, домакините доминираха съперника си, за да дадат страхотен домашен дебют на Унай Емери на стадион "Рамон Санчес Писхуан". Новото попълнение Хосе Фернандес остави Сарагоса с 10 души още в 25-ата минута след червен картон за фаул срещу Хосе Антонио Рейес. Негредо се разписа след корнер в 35-ата минута, а Иван Ракитич вкара втори гол след почивката. Негредо отбеляза и от дузпа за фаул на Фран Гонсалес срещу Сисиньо в наказателното поле. Последва и втори червен картон за гостите заради действието на Фран Ману дел Морал оформи разгрома в края на мача. Севиля ще играе с Атлетико Мадрид или Бетис в следващата фаза.

Реал пък надмогна загубата на вратаря Икер Касияс и две изгонвания, за да се класира на полуфиналите след реми 1:1 като гост на Валенсия във втория мач между двата тима. Барселона евентуално очаква мадридчани на полуфиналите. Мадрид бе спечелил първия двубой с 2:0, но неприятни новини дойдоха в 13-ата минута, когато Касияс напусна с травма на ръката. Карим Бензема откри минута преди почивката, но Валенсия получи нов подарък след червен картон на Коентрао в 51-ата минута. Тино Коста се разписа от последвалия фаул и грешката на влезлия като резерва вратар Адан. Реал имаше малко проблеми да устои на домакините и с 10 човека. Тимът на Жозе Моуриньо остана дори с 9 души в 88-ата минута след изгонване на Анхел Ди Мариа. Барселона или Малага чакат Реал в следващия кръг.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА