Last news in Fakti

25 Януари, 2013 11:23 844 2

Никодимов за Делев: Той е глуповато дете

  • никодимов-
  • цска-
  • делев
Никодимов за Делев: Той е глуповато дете - 1
Снимка: БГНЕС

Спортно-техническият директор на ЦСКА Аспарух Никодимов се изказа доста остро за бившия футболист на "червените Спас Делев. Според легендата на тима от "Армията", Делев бил "едно глуповато дете". 

"Какво да ви кажа, глуповати деца, но има възрастни около тях, които трябва да ги съветват да мислят за футбол, а не само за развлечения и пари", коментира тъжно Паро пред "7 дни спорт".

"Спас трябва първо да е наясно със себе си. Да види какво е постигнал във футбола и иска ли да постигне повече. На мен ми се струва, че си изпуска кариерата. Не играе вече една година, още малко така и ще приключи. Не е наясно със себе си, а го съветват много лошо. Тръгва напред с финансовите си претенции, а не казва - искам да играя. За един млад играч най-важното е да играе редовно, парите ще дойдат сами. ЦСКА му протегна ръка и му предложи прилични условия, можеше да стигне и до по-добри условия, но той поиска огромни пари. Спас е изпаднал в дупка и от вего зависи да се измъкне от нея, за да го видят отново хората. Че играе, че е жив за футбола. И с времето и много труд всичко отномо може да му се нареди", завърши Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котков

    1 0 Отговор
    Абсолютно вярно, но малко са футболистчетата с ум в тиквите. Повечето, като се усетят с пари, веднага хукват по чалготеките и силиконките и хоп, в един момент вече никой не ги иска - пример: Валери Божинов. Спас върви по същия път, само дето по-далеч от Турция едва ли ще стигне, ако продължава така. Жалко.
  • 2 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    spas delev e edno smeshno lekence