Last news in Fakti

30 Януари, 2013 12:07 1 642 1

Пламен Крачунов: В ЦСКА вече има колектив

  • пламен крачунов-
  • цска-
  • защитник-
  • лагер
Пламен Крачунов: В ЦСКА вече има колектив - 1
Снимка: Livesport.bg

Защитникът заяви, че след пристигането на Миодраг Йешич атмосферата в ЦСКА се е подобрила значително.

"Имахме добра почивка, дълга, сега отиваме да се подготвим за началото на първенството. Аз съм добре физически, тренировките минават нормално. Не е имало индивидуални разговори с Йешич, на първата тренировка той каза какво иска от нас. Атмосферата в отбора е много добра, има колектив, за разлика от преди време", обясни Крачунов на летище "София".

Друг играч на червения тим - полузащитникът Илиас Кириакидис обяви пък, че очаква втората част на сезона да е по-успешна за него и отбора.

"Имах лека контузия в гърба, но вече съм в перфектно състояние и сега занимавам с отбора. Имах разговор с асистентите на новия треньор и той е щастлив с мен. Той вярва, че мога да помогна на тима със своя опит. Когато някой ми даде 5 процента доверие, аз му отвръщам със 100 процента. Сигурен съм, че вторият полусезон ще е много по-добър за мен и за отбора, което е най-важното. Трябва да вземем повече точки и да стигнем финала на Купата", бе коментарът на Кириакидис.

Отборът на ЦСКА замина за втори подготвителен лагер в Турция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гризли

    0 0 Отговор
    АЛО ФУТБОЛИСТА ТОВА ДА НЕ ТИ Е ХИМИКАЛКА БЕ ХВАНИ АВТОМАТА ЗДРАВО БЕ МАЙ И В КАЗАРМА НЕ СИ ХОДИЛ НА МАМА МОМ4ЕТО