Last news in Fakti

1 Юни, 2021 18:01 1 472 0

Аарън Рамзи призна, че е имал големи проблеми в Ювентус

  • ювентус-
  • рамзи-
  • период-
  • трудности-
  • аклиматизация

"Това бе труден период за мен", заяви уелсецът

Аарън Рамзи призна, че е имал големи проблеми в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Ювентус Аарън Рамзи призна, че е в труден период, откакто е в клуба, но допълни, че смята да продължи да е част от "бианконерите" и след Евро 2020.

"Това бе труден период за мен. През последните две години имах няколко контузии. Не успях да постигна някакво постоянство. Разочароващо е. Когато пристигнеш в нов клуб, искаш да започнеш силно и да покажеш на всички какво можеш. Това беше трудно с тези контузии. Те те връщат назад и ритъмът ти се нарушава. Пандемията също не помогна", сподели националът на Уелс.

Попитан дали е сигурен, че ще се върне в Торино след европейското първенство, той отговори: "Аз съм играл на Ювентус, така че "да".

Рамзи е определян като една от трансферните грешки на Юве, въпреки че пристигна като свободен агент. Той получава по 6,5 милиона лири на сезон и има договор до лятото на 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА