Last news in Fakti

5 Юни, 2021 09:15 2 521 5

Станимир Стоилов в Левски си остава основна цел пред Джоузеф Диксън

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • джоузеф диксън

Желанието на Мъри е да се стартират колкото се може по-скоро инвестиции в базата

Станимир Стоилов в Левски си остава основна цел пред Джоузеф Диксън - 1
Снимка: БГНЕС

Завръщането на Станимир Стоилов в Левски си остава основна цел пред Джоузеф Диксън, пише "Мач Телеграф". Треньорът проведе 2 срещи с него през седмицата, но също е искал да бъде убеден, че всичко ще бъде наред.

Желанието на Мъри е да се стартират колкото се може по-скоро инвестиции в базата.

"Сините" трябва да действат бързо и със селекцията за новия сезон, тъй като стартът на подготовката чука на вратата. На "Герена" има и много футболисти с изтичащи договори.

Левски не е единственият вариант пред Стоилов. Към него има интерес и от руския Нижни Новгород.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    6 3 Отговор
    Първо този Стоилов трябва да се определи ще поеме ли Левски или не. Тогава да казва дали има други оферти.Не да изнудва пак.А що се отнася до това инвестиране,то всеки левскар го иска,даже още по бързо...
  • 2 Шиши

    5 3 Отговор
    Мууууууууууу👹👹👹
  • 3 БОЙКО

    4 4 Отговор
    Бойко ше даде 200 милиона ЕВРО !!! ХА ХА ХА ХА !!!☺☺☺☺☺
  • 4 Запознат

    5 4 Отговор
    Тоя кутеник Мърито няма как да се върне в Левски,поне засега.Души само около Герена дали ще се появи балък с пари .Тоя Диксън е по смешна партенка от Казанската афера.Единствения начин е Банкянския главок да спечели пак изборите и да назначи някой да дава пари за Левски и тогава тоя селяк ще стане треньор и Насо ще има кинти да си цъка комарче.
  • 5 Съдията Дред

    0 0 Отговор
    Голям смях с тия. Не участват в евротурнирите, и няма за какво да им се смеем, но намериха с какво друго да ни разсмиват. То МОЛ-ове, хотели, стадиони, голяма работа. Остава да кажат, че ще съберат в един отбор Роналдо и Меси. Ех, Раев, Раев, много мъка има на тоя свят, Раев. Заблуди всички кредитори , че идват парите , и никой не си ги поиска чрез ФИФА преди срока за лиценза. Играч си, Раев, ама само отлагаш неизбежния край. А Мърито , ако не види кинтите, биши го бегал.