Last news in Fakti

5 Юни, 2021 10:10 4 200 12

Легендата на Левски: Възможно е да мамят Наско Сираков

  • емил спасов-
  • левски-
  • футбол-
  • наско сираков-
  • джоузеф диксън

За съжаление, при Левски ножът е опрял в кокала и е жизненоважно тези преговори, които текат, да завършат успешно

Легендата на Левски: Възможно е да мамят Наско Сираков - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски - Емил Спасов, не скри, че е притеснен за бъдещето на клуба, но пък продължава да се надява, че сделката с Джоузеф Диксън ще стане факт.

„И аз, както и доста от ветераните, следим с надежда ситуацията, но не сме в течение на преговорите и не знаем нищо. За съжаление, при Левски ножът е опрял в кокала и е жизненоважно тези преговори, които текат, да завършат успешно. Не стане ли – всичко отива по дяволите", заяви Спасов пред "Мач Телеграф".

"И Наско е човек като всички останали, и той може да бъде подведен. И мен са ме лъгали, сигурно и вас са ви лъгали, възможно е и него да го мамят. Аз обаче мисля, че той е сериозен човек и знае какво прави. Банкова гаранция за такава сума пари, каквито са 200 милиона, не се дава лесно. Знам го от хора, които разбират от това. И да ги има, и да иска да я даде – това не става за ден или два. Надявам се всичко това да не е някаква тайна конспирация на някой, който да иска да навреди на Левски“, коментира още Спасов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оффф

    9 0 Отговор
    Зер той света вода ненапита ?
  • 2 Пурко

    18 1 Отговор
    Няма как да му дадат банкова гаранция за такава сума! Просто това е абсурдно твърдение! Скоро ще се разбере целия цирк сътворен от Раев, Златка и нейния чехльо със изкуствените зъби като цукало!

    Коментиран от #4

  • 3 Излъган

    8 1 Отговор
    Горкият той лъгали го. Е Сираков да не би да стои с една писалка и само да подписва. Всичко минава през адвокатски кантори, освен че Левски си има адвокати нищо не му пречи по правната страна да се консултира с Батков. И накрая как могат да измамят Сираков, хайде да не се лъжем Левски е на ръба ако имаше 2 оферти и да избира тогава добре, но сега избора е фалит или нещо дано това нещо да е по-добро от фалит.
  • 4 Факт

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    Само дето гаранцията е факт.

    Коментиран от #7

  • 5 Наско ануса раев

    6 2 Отговор
    Само динамо спартак Подуяне

    Коментиран от #6

  • 6 Го4о

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Наско ануса раев":

    Нещо като ЦСКА - Ловеч! Ха ха ха.... що хвърляте оранжеви бомбички вече бе? Чорбари?
  • 7 Порно

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Факт":

    Дали наистина гаранцията е факт? Банкова гаранция за такава сума се издава не от една банка , а от консорциум от банки , застрахова се , а застраховката се презастрахова. А и какво обезпечение е дал англичанчето? Другия вариант е да им едни излишни 200 милиона долара, и банката да ги е блокирала като обезпечение на гаранцията.

    Коментиран от #9

  • 8 Стига

    4 2 Отговор
    Наско Сираков е фен на банкянската мутра!
  • 9 Адвокати

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Порно":

    Именно, има различни банкови гаранции. В случаят гаранцията служи да покаже че зад това момче стоят сериозни хора, за нищо друго. За какво ще ги харчи парите си е негова работа, но е факт че представлява хора които ги има и са богати. Втората гаранция е капарото от 3.5 млн лева което ще покаже че е сериозен в намеренията си към Левски. Оставете адвокатите да си свършат работата, може в България да няма добри инвеститори но адвокати си имаме.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Порно

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Адвокати":

    Да , банковите гаранции са различни видове , но винаги са неотменимо и безусловно задължение на банка да плати посочената сума на посоченото лице при условията на гаранцията. Не е свидетелство за благонадеждност. Издава се само срещу обезпечение като за кредит. Пък и тия 3 милиона и половина още не са дошли.
  • 12 Marinov

    0 0 Отговор
    Вероятността тази банкова Гаранция да е АФИВ е към 99.999%! За да се за такава голяма сума такава Гаранция , Банките изискват най малко : да има при тях депосирана и налична на такава или по голяма сума, или да има матерялно обезпечение с пазарна цена нат 120% от тази , от надежден и нотариално заверен предварителен договор обезпечаващ сумата, от надежден Гарант разполагаш с тази сума и подобни. В случая е пълна Мъгла . А след като е от Банка от USA Гаранцията може по много поводи да бъде Отменена и да се Пие Студаена вода. Май Левски в тази авантюра ще си Изгуби и Стадиона и остане на Улицата!