Last news in Fakti

14 Юни, 2021 13:43 1 784 0

Депай се договори с Барселона

  • депай-
  • агенти-
  • разбирателство-
  • сългасие-
  • барселона

Неговите агенти са се съгласили на условията по договора му с каталунския отбор

Депай се договори с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Мемфис Депай в крайна сметка се договори с Барселона за своя трансфер на „Камп Ноу“, съобщава „Sport“. Неговите агенти са договорили условията по договора му с каталунския отбор. Официално за трансфера ще бъде обявено до края на седмицата, а футболистът ще бъде представен на "Камп Ноу", след като Нидерландия приключи участието си на Евро 2020.

Очаква се контрактът на 27-годишния нападател да бъде за три сезона. През месец май имаше съобщения, че Депай ще заработва по 5 млн. евро в Барселона.

Той става свободен агент на 30 юни тази година, когато изтича договора му с Лион.

Ръководството на каталунския клуб иска да оформи сделката колкото може по-скоро, за да не се повтори ситуацията с полузащитника Жоржиньо Вайналдум, който бе примамен от Пари Сен Жермен с по-изгодна оферта. Депай е футболист на Лион от 2017 г. През сезон 2020/21 изигра 36 мача в Лига 1 и реализира 20 гола и 10 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА