14 Юни, 2021 19:33 1 799 0

UEFA EURO 2020 Кристиан Ериксен иска да подкрепи съотборниците си в мача срещу Белгия

  • кристиан ериксен-
  • дания-
  • белгия-
  • футбол-
  • евро 2020

Той остава под наблюдение, вероятно до вторник

UEFA EURO 2020 Кристиан Ериксен иска да подкрепи съотборниците си в мача срещу Белгия - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Шутс, агент на Кристиан Ериксен, говори за здравето на играча, след като получи сърдечен арест по време на мача на Евро 2020 с Финландия (0:1)

"Говорихме вчера сутринта. Шегуваше се, беше в добро настроение, добре.

Всички искаме да разберем какво се е случило с него, той също иска да разбере. Лекарите провеждат задълбочени прегледи, ще отнеме време.

Кристиан е много щастлив, защото осъзна колко любов има наоколо. Той получаваше съобщения от цял ​​свят. Той беше особено впечатлен от съобщенията от света на "Интер" - не само от съотборниците, с които е разговарял в чата, но и от феновете.

Кристиан няма да се предаде. Той и семейството му благодарят на всички. Да, половината свят беше във връзка с нас - всички са загрижени.

Сега Кристиан трябва да си почине, съпругата и родителите му са с него. Той остава под наблюдение, вероятно до вторник. Той иска да подкрепи съотборниците си в мача срещу Белгия", каза агентът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА