Last news in Fakti

28 Юни, 2021 12:45 1 487 0

UEFA EURO 2020 Дел Пиеро: Загубих два килограма заради напрежението на мача с Австрия

  • дел пиеро-
  • изненада-
  • австрия-
  • италия-
  • продължения-
  • евро 2020

"Очаквах мача да е тежък за Италия, но австрийците ни изненадаха доста", призна легендата на "скуадра адзура"

UEFA EURO 2020 Дел Пиеро: Загубих два килограма заради напрежението на мача с Австрия - 1
Снимка: БГНЕС

Една от легендите на Ювентус и италианския национален отбор Алесандро дел Пиеро призна, че е загубил два килограма заради напрежението на осминафинала на Евро 2020 между Италия и Австрия, спечелен от "скуадра адзура” с 2:1 след продължения на "Уембли". Бившият №10 отчете, че този тип мач може да се отрази положително на момчетата, водени от Роберто Манчини.

"Щастливи сме от класирането ни напред. Всеки един от нас загуби по два килограма заради напрежението от срещата. Очаквах мача да е тежък за Италия, но австрийците ни изненадаха доста. Щастливци сме, че им отмениха гола, тъй като това е добър уплах, който може да се превърне в позитив. Когато всичко върви добре, ти си подготвен за подобни ситуации", сподели Дел Пиеро пред Sky Sports.

Италия ще се изправи срещу победителя от Белгия и Португалия на четвъртфиналите от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА