Last news in Fakti

2 Юли, 2021 21:05 1 761 1

UEFA EURO 2020: Селекционерът на Дания с емоционално послание, свързано с Ериксен

  • дания-
  • ериксен-
  • каспер хюлманд-
  • uefa euro 2020-
  • кристиан ериксен

"Ще играем с Кристиан в мислите си", каза Каспер Хюлманд

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд подчерта огромното значение на Кристиан Ериксен за отбора преди двубоя от четвъртфиналите на UEFA EURO 2020 срещу Чехия в събота.

"Ще играем с Кристиан в мислите си. Той все още е сърцето на отбора. С това сърце и без страх ще се върнем на терена с пълни сили", заяви Хюлманд на пресконференцията преди двубоя.

Ериксен се свлече на тревата и трябваше да бъде съживен след претърпян сърдечен арест край тъчлинията по време на първия мач от груповата фаза на Дания на UEFA EURO 2020 срещу Финландия преди три седмици. Драматичните сцени и възстановяването на Ериксен доведоха до много емоционална кампания, която помогна на датчаните да се класират за първи четвъртфинал на Европейско първенство от 2004 година насам.

Хюлманд обясни, че този успех би бил немислим без специфичните отношения с феновете.

"Ние не правим това за себе си, а за Дания. Имаме две мечти - едната е да спечелим, но и да донесем радост на хората и да вдъхновим Дания. Усещаме енергията от цялата страна, от младите и възрастните, правим всичко това заедно. Благодарни сме за подкрепата", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марек

    0 0 Отговор
    Трогателно, но чехите ви пишат 3-ка и обратно в Копенхаген на свиждане на Ериксен