Last news in Fakti

8 Юли, 2021 16:27 1 417 1

Серхио Рамос: Преминаването ми в ПСЖ е шанс за мен да израсна в личен и професионален план

  • рамос-
  • псж-
  • трансфер-
  • очаквания-
  • опит-
  • титли-
  • купи-
  • цели-
  • реал мадрид

"Мисля, че мога да донеса опит и зрялост", заяви новият футболист на парижани

Серхио Рамос: Преминаването ми в ПСЖ е шанс за мен да израсна в личен и професионален план - 1
Снимка: БГНЕС

Серхио Рамос заяви, че Пари Сен Жермен е най-доброто място да продължи да мечтае и това е най-добрият клуб, за да продължи да печели. Испанският футболист разказа за новите предизвикателства, които го очакват.

Серхио, ти си играч на Париж Сен Жермен. Щастлив ли си?
Това е много специален момент за мен. Много съм щастлив да се присъединя към Пари Сен Жермен, това е важно промяна в живота ми. Тук съм с желанието да работя здраво и да печеля титли. Щастлив съм да бъда част от този голям клуб.“

Как ти изглежда клубът?
Това е клуб, който е един от най-добрите в Европа, това е клуб, който работи много, за да успее, със страхотна история. Това е млад клуб, но такъв, който не спира да расте. В състава има страхотни играчи, това е шанс за мен да израсна в личен и професионален план.

Ти си играч с характер и с голям талант, но как ще се определиш?
Започвам всеки сезон с една и съща мотивация. Започвам от нулата и всеки път имам еднаква решителност и едно и също желание за победа. Това ще направя и тук. Искам да правя нещата с много смирение, с много работа, с много усилия и с много ангажираност. Това е, което според мен ме определя най-добре.

С какво ще допринесете за отбора?
Мисля, че мога да донеса опит и зрялост. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си.

ПСЖ е клуб с много амбиции...
Ние сме клуб, който иска да спечели всичко. Футболът не е точна наука, винаги има подробности, които правят мача загубен или спечелен... Но трябва да дадете максимума си, за да имаме спокойствие, всичко на терена е и това, което определя този отбор и този клуб , винаги трябва да мислите мащабно. Ние сме тук, за да дадем всичко и да спечелим.

Какво е съобщението ви за феновете?
Искам да им кажа, че се надявам да изживеем заедно сезон, пълен с успехи. Те трябва да са сигурни, че ще дадем всичко на терена за тях. Надявам се, че ще спечелим много отличия, за да ги зарадваме. Също така искам да благодаря на президента Насер Ал-Келайфи, за доверието, което ми оказа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 2 Отговор
    И за къде и колко още смята да расте или си мисли че е безсмъртен скоро не си е гледал егн-то