Last news in Fakti

8 Юли, 2021 16:44 2 407 6

Борис Бекер се забърка в скандал на Уимбълдън (СНИМКИ)

  • бекер-
  • гадже-
  • фучович-
  • прехласване-
  • скандал-
  • уимбълдън

Тенис легендата се впечатли доста от гаджето на Мартон Фучович

Борис Бекер се забърка в скандал на Уимбълдън (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Тенис легендата Борис Бекер забърка голям скандал по време на двубоя на Новак Джокович и Мартон Фучович снощи (6:3, 6:4, 6:4), който коментираше по телевизията. Германецът не остана равнодушен при вида на красивата приятелка на унгареца - Анет, която бе на трибуните.

"Казват, че унгарките са най-красивите жени в света. Няма как да знам, но тази определено е много хубава", заяви Бекер, което веднага му донесе атака от организации за защита на правата на жените.

"Работим от десетилетия за това да премахнем мисленето за жените като за сексуални обекти. Недопустимо е спортна легенда да го прави по телевизията. Нали се опитваме да дадем пример на младите. Вместо да го учим как да постигат успехи, ние им показваме как да обсъждат жените", ядоса се изпълнителният директор на организацията "Жените в спорта" Стефани Хилборн.

Припомняме, че Борис Бекер не за първи път е обект на атаки от организации за защита на правата на жените.

Тогава германецът се прехласна по сръбската съдийка Мариана Вельович и каза: "Важно е храната хем да изглежда добре, хем да е вкусна! Трябва да спомена, че съдията на мача е много сладка. Направо можеш да я изядеш с очи!"

View this post on Instagram

A post shared by @bosziike


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boxer

    9 0 Отговор
    епа она се снима кат разцепотина , па после олеле
  • 2 8838

    22 0 Отговор
    Значи оценил мацката подобаващо и това е проблем !!! До къде я докарахме тцтцтцтцтцтцтц.......
  • 3 Джамбаза

    10 0 Отговор
    Даваш 10х евро за бюст, плащаш луди пари за фотограф, макияж и т.н. Събличаш се полугола и хоп!
    Сексуален обект!
    Мацката е готина, а гейовете не са.
  • 4 Пончо

    7 0 Отговор
    Стефани никога няма да получи такъв коментар , напраоо са е пръснала от яд
  • 5 Простотия

    6 0 Отговор
    То простотията на съвременните либерали може да стигне невероятни висоти. Човека казал, че жената е хубава,(което е естетическа мярка) а те хоп - секс робиня. Нерде Ямбол, нерде Стамбол. ЩО НЕ СЕ ГРЪМНАТ?
  • 6 Динко

    2 0 Отговор
    Зад всички тези псевдо скандали и атаки стои гей мафията,просто ги е яд че не могат да предизвикат към тях да има масово сексуално желание и се дразнят,че все още 98% от мъжете харесват само истински жени.