12 Юли, 2021 19:45 1 371 1

Сделката между Ботев Пловдив и Зингаревич ще бъде финализирана утре

  • зингаревич-
  • собственост-
  • сделка-
  • сереидо-
  • неделев-
  • заплати-
  • ботев пловдив

Това разкри изпълнителният директор на "канарчетата" Даниел Сереидо

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо сподели пред Sportal.bg, че утре сделката за придобиването на акциите на клуба от Антон Зингаревич ще бъде финализирана. Испанецът говори за случващото се с Тодор Неделев и подписването на новия му договор, като отхвърли твърдението, че националът ще получава по 20 000 евро седмично. Сереидо коментира и свое изказване пред чуждестранна медия относно заплатите в отбора, което не отговаряло на истината. Във въпросното си изказване изпълнителният директор на "канарчетата" не е имал предвид, че някои футболисти на клуба взимат по 180 000 евро годишно.

"Разбрахме се с Тодор Неделев и очакваме подписването на новия договор съвсем скоро, когато сделката по придобиването на акциите ще бъде завършена. След нея ще подпишем договора с Тодор и ще го представим на феновете на Ботев така, както заслужава. Не мога да разкрия колко получават играчите в Ботев, но информацията, появила се в медиите през последната седмица, че ще получава 20 000 евро на месец, не отговаря на истината".

"Всички документи за сделката с Антон Зингаревич са подписани и готови. Изчакваме само последната регистрация, която трябва да се случи утре, вторник. Тогава сделката ще бъде финализирана".

"Да, дадох интервю за испанска медия, но не съм казвал, че играчи на Ботев получават по 180 000 евро годишно. Споделих, че има такива играчи в България. Никой в Ботев не получава 180 000 на година. Имах предвид, че толкова получава един добре платен играч на пазара в България".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    4 0 Отговор
    Заглавието относно Зингаревич а съдържанието за Тодор Неделев. Оп оп оп опа гангмастайл