Last news in Fakti

12 Юли, 2021 19:56 2 575 1

Атлетико Мадрид иска да си върне Гризман

  • атлетико мадрид-
  • гризман-
  • симеоне-
  • заплати-
  • бюджет-
  • трансфер-
  • интерес-
  • барселона-
  • завръщане

За да успеят да привлекат френския нападател, "дюшекчиите" ще трябва да намалят бюджета си за заплати

Атлетико Мадрид иска да си върне Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

В момента завръщането на Антоан Гризман в Атлетико Мадрид не изглежда много лесно, но според медиите в Испания не е невъзможно. „Mundo Deportivo“ твърди, че „рохибланкос“ и „блаугранас“ обмислят размяна между Саул и Гризман. Това обаче не би било достатъчно, за да се осъществи сделката.

За да си върне френския футболист, Атлетико ще трябва да намали бюджета си за заплати. Евентуално напускане на Саул в посока Барселона не би било достатъчно. Макар да успя да се отърве от заплатата на Диего Коста и част от тази на Витоло, който премина под наем в Хетафе, Атлетико ще трябва да се раздели и с някой от по-периферните играчи, като Ектор Ерера или Симе Върсалко, тъй като към момента „дюшекчиите“ не могат да си позволят заплатата, която Гризман получава в Барселона, нито тази, която получаваше при предишния си престой при „колчонерос“, а и Ла Лига не би позволила подобно нещо.

Чоло Симеоне успя да развие потенциала на Антоан Гризман и да го превърне в световна звезда, а сега си мечтае за нападателно дуо, съставено от французина и Луис Суарес, които имаха един сезон заедно в Барселона. Ако това се осъществи идва въпроса какво се случва с Жоао Феликс, към когото има очаквания най-сетне да блесне, и Анхел Кореа, който не можа да се наложи в Атлетико именно по времето на Гризман.

За Диего Симеоне и Андреа Берта, спортния директор в Атлетико, не би било проблем да разрешат спортно-техническия проблем, единствената трудност за „дюшекчиите“ би била от финансова гледна точка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мето

    0 2 Отговор
    Еми да го връща кво ни дреме.