Last news in Fakti

18 Февруари, 2013 13:10 813 1

Украинци взеха звездата на Черноморец

  • яник боли-
  • черноморец-
  • звезда-
  • фейсбук-
  • заря
Украинци взеха звездата на Черноморец - 1
Снимка: Яник Боли, Пресслужба Черноморец

Звездата на Черноморец Яник Боли ще продължи кариерата си в Украйна. 25-годишният нападател вече официално е играч на Заря Луганск.

Договорът на Боли е за 2+1 години и е подписан късно снощи, след като преди това футболистът премина медицински прегледи.

"Искам да благодаря на всички привърженици на Черноморец. Играх в 21 мача, в които дадох всичко от себе си. Надявам се, че така ще продължавам и в новия си отбор", написа във Фейсбук Боли. За този период от време той отбеляза 9 гола.

Междувременно стана ясно, че подготовка с "акулите" ще започне френският нападател Лорис Арно, който е бивш играч на Пари Сен Жермен.

Боли изигра 21 мача за Черноморец от началото на миналата година до сега. В тях реализира девет попадения, но беше в основата на опасните атаки на бургазлии.

Не се съобщават финансовите параметри на сделката. По неофициална информация Боли е продаден за 300 хил. евро. Преди месец пък защитникът Пламен Димов беше продаден на Левски за 250 хил. лв.

Шанс френският нападател да премине в Зоря Луганск имаше и по-рано. Тогава обаче той не хареса личните условия. Сега те са били завишени и до договор се стигна.  
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паисий

    0 0 Отговор
    Ехо Теодорчо! Я се върни в трети клас! Пише се Украйна, но тя е населена с украинци, а не с украйнци! Аман от вопиющата неграмотност сред така наречените журналисти.