Last news in Fakti

16 Юли, 2021 09:46 1 723 2

Обрат на "Лаута": Крушарски си запази акциите на Локо Пд

  • христо крушарски-
  • георги иванов - гонзо-
  • локомотив пловдив-
  • акции-
  • управителен съвет

Гонзо остава на като спортен директор

Обрат на "Лаута": Крушарски си запази акциите на Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Акциите в Локомотив (Пловдив) остават в Христо Крушарски. Бизнесменът потвърди, че в последния момент е взел такова решение и на вчерашното общо събрание не е гласувана промяна в собствеността, пише "Мач Телеграф". Всичко останало, което бе уточнено предварително обаче, се случва. Гласуван е нов Управителен съвет, в който влизат собственикът на групата от колекторски фирми „С.Г. Груп“ Здравко Иванов, партньорът му Лауринас Розгис и Христо Крушарски. Последният е племенник на собственика на акциите.

Той заедно с литовеца ще са изпълнителни директори и ще подписват договорите от името на клуба. Георги Иванов, който досега бе част от УС, остава на „Лаута“ като спортен директор.

„Да, акциите остават в мен. Всичко останало е така, както се бяхме договорили отдавна. Най-важното е да има качествено партньорство, от което да печели Локомотив. Имаме високи цели и ще ги преследваме. Искаме да отстраним поне два съперника в Лига на конференциите и да участваме в битката за титлата“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“ вчера.

Ангел Славов, Георги Узунов и Радко Врагов са другите, които отпадат от ръководството на Локомотив. Доскорошният директор по административните въпроси Румен Руйчев също вече не изпълнява функции на „Лаута“.

„Управленската структура е такава, каквато ние сме решили да бъде. Опростена е и всеки си знае какви са му задачите. Така трябва да бъде, за да успеем да постигнем това, което отдавна искам – клубът да започне да се самоиздържа. Не сме далече от този момент, но за да го достигнем, ключовото е треньорите да започнат да постигат резултати в изграждането на наши момчета, които да помагат в първия отбор и да не се налага всяко лято на пожар да търсим попълнения откъде ли не“, каза още Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНЖ

    3 0 Отговор
    Абе какъв е тоя водевил!? Гонзо, Крушата и т.н. Ужким клубовете са частни, а държавата налива пари с кофата...
  • 2 комунистче

    3 0 Отговор
    ох мале, да ви имам и структурата и целите, дето сте ги поставили