Last news in Fakti

26 Юли, 2021 16:28 3 789 0

Уейн Рууни пак се забърка в неприятности (ВИДЕО)

  • рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • неприятности-
  • купон-
  • заспиване-
  • модел

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед купонясва до ранните часове в компанията на модел и нейни приятелки

Уейн Рууни пак се забърка в неприятности (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

35-годишният Уейн Рууни купонясва до ранните часове в компанията на модела Тейлър Райън и нейните приятелки Елис Мелвин и Бруки Морган. И трите момичета са на 21 години. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед ги е поканил във ВИП сепарето си в нощен клуб в Манчестър, където те са празнували рожден ден на свой приятел, а след това и в хотелска стая. Той е бил в компанията на двама свои приятели.

"Момичетата са много често тук. Сега не можаха да повярват на късмета си, когато Рууни ги покани. Те бяха поласкани. Сигурен съм, че обичат да купонясват, но това може би е най-щурата вечер в живота им. Нямаше сексуален контакт, просто се забавлявахме“, казва един от приятелите на Уейн Рууни.

След като бившият футболист заспива, момичетата решават да си правят шеги с него, снимайки се по бельо до него. Това много е ядосало Рууни, който дори се е оплакал в полицията, а по-късно си е тръгнал ядосан от хотела.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА