Last news in Fakti

22 Февруари, 2013 19:00 1 310 0

Роналдо: Нека критикуват играта ми

  • роналдо-
  • критика-
  • реал мадрид-
  • кака-
  • пепе
Роналдо: Нека критикуват играта ми - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви в интревю за испанска медия, че не го интересува, когато критикуват играта му.

"Критиката е част от играта, но най-много страдам, когато критиката е за неща извън терена" призна CR7. "Не ме боли, когато критикуват начина ми на игра, защото, повтарям, аз първи критикувам себе си", увери 28-годишния голмайстор. "Понякога кариерата ми налага да издигам стена между останалите, но характерът ми не се е променил. Продължавам да съм същият, както винаги", не скри нападателят на "белите". 

"Имам куп приятели в съблекалнята, и то не само мои сънародници. Естествено, събирам се по-често с хора като Пепе и Кака, защото говорим общ език, но това не значи, че има португалски клан", твърдо заяви Кристиано. 
 
"Футболът е моят живот. Бих искал да остана в този свят и след като спря да играя. Сега обаче съм съсредоточен върху оставащите ми години футбол. Времето ще каже какво ще се случи след това", каза още "седмицата" на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА