Last news in Fakti

30 Юли, 2021 18:52 1 718 8

Георги Миланов със силни думи след преминаването си в Левски

  • левски-
  • георги миланов-
  • първи думи

"Имам възможност да играя в най-големия клуб в България, а Наско Сираков показа, че ме иска в отбора", заяви новото попълнение на "сините"

Георги Миланов със силни думи след преминаването си в Левски - 1
Снимка: levski.bg

За Левски хубавите дни тепърва предстоят, заяви новият футболист на отбора Георги Миланов в първото си интервю за клубния уебсайт, след като подписа договор по-рано днес. Той заяви, че клубът му е показал, че наистина го иска, което е довело до най-кратките преговори в кариерата му.

"През последната година имах трудности, но гледам напред. Имам възможност да играя в най-големия клуб в България, а Наско Сираков показа, че ме иска в отбора. Това надделя за решението ми да приема офертата на Левски. Това бяха най-лесните преговори в кариерата ми. Мислих една седмица, имахме няколко разговора и отборът показа, че наистина ме цени. Заради това съм тук", заяви Миланов, който подписа днес.

"В момента отборът е на 90 процента съставен от българи и това е едно от нещата, които ме подтикнаха към Левски. Искам аз да им помогна и се надявам те да помогнат на мен. Познавам доста от момчетата, така че няма да имам проблем с адаптацията.

"Тепърва предстоят хубави дни за Левски и заради това съм тук. Събрани са доста добри футболисти, но ще трябва малко повече време. В последната година съм гледал почти всички мачове на Левски и се вижда, че отборът се крепи върху българските футболисти и феновете. Сигурен съм, че нещата ще си дойдат на мястото рано или късно.

"Днес ще направя първа тренировка и ще ми трябва малко време да свикна с отбора".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888888

    3 1 Отговор
    Дано да е така!
  • 2 фен

    2 2 Отговор
    тоя израстък за какво им е
  • 3 Сандо

    3 4 Отговор
    Е не са като цска-то,черни с черни екипи,да се чудиш това футболисти на велик български клуб ли са или отбора на Гробищния парк.
  • 4 Ханс

    3 0 Отговор
    Левскар съм но това са едни клишета на всеки нов.миланов е бил цял живот футболист на наи големите врагове на левски.дано да е искрен.ще видим.
  • 5 Джеймс

    5 4 Отговор
    Ние сме Левски и сме едно цяло дори когато ни боли! Заедно от 100 години! Пример за децата, принцип за възрастните. САМО ЛЕВСКИ!
  • 6 ХАРОН

    1 1 Отговор
    Левскари! Искам да си подкрепяте ТИМА- ЛЕГЕНДА и БЪДЕЩЕ! Ще Ви хулят и мразят защото сте ВЕЛИКИ и ВЕКОВНИ!
  • 7 Леля Ката

    2 1 Отговор
    Гласуваш за Бойко, убиваш ЛЕВСКИ. 12 години неподчинение- 12 години суша!
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    парафутболисти