Last news in Fakti

3 Август, 2021 16:32 1 112 0

Английски национал минал през психиатър

  • мингс-
  • англия-
  • национален отбор-
  • психиатър-
  • здраве

Психичното здраве на Тайрън Мингс се влошило, след като чул за себе си, че е "най-слабото звено" в английския национален отбор

Английски национал минал през психиатър - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Англия Тайрън Мингс разкри, че е имал нужда от терапия, за да преодолее проблемите с психичното си здраве по време на участието на “трите лъва“ на Евро 2020.

28-годишният играч игра в първите мачове и бе с ключова роля в състава на Гарет Саутгейт, но си спомня, че е бил наричан „най-слабото звено“ на отбора.

Мингс заяви: "В навечерието на мача срещу Хърватия преживях трудни моменти. Мисля, че сега съм много по-издръжлив на външни влияния, но психическото ми здраве се влоши. И не ме е срам да го призная, защото имаше толкова много неизвестни около мен, когато отивах на този мач. Вероятно бях единственото име в състава, за което хората си мислеха: "Не съм сигурен за него". И това беше нещо, което трябваше да преодолея. Когато 90-95% от хората в страната ти се съмняват в теб, е много трудно да спреш това да навлиза в собствените ти мисли“.

"Затова работих много върху това с моя психолог. Дадоха ми много механизми за справяне - било то дишане, медитация или просто да се науча как да се пренасям в настоящия момент. Беше трудно. Преди първия мач не спах много добре“, завършва той.

Мингс споделя, че бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд по-късно се е свързал с него, за да го похвали за представянето му на терена и извън него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА