Last news in Fakti

4 Август, 2021 17:46 1 413 1

Гълъбинов: Предпочитам да остана в Италия

  • гълъбинов-
  • специя-
  • оставане-
  • италия-
  • агент-
  • преговори-
  • оферти

"Пазарът вече не е същият", заяви нападателят

Гълъбинов: Предпочитам да остана в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Българският нападател Андрей Гълъбинов даде интервю в Италия, в което говори за престоя си в Специя и бъдещето си. Националът все още е без клуб, след като договорът му с "орлите" приключи.

"Специя? Аз съм част от историята на този клуб - първите голове, победи. Доволен съм от това, което направих. Ако не се бях контузил, щеше да бъде различен сезон", каза Гълъбинов пред Tuttomercatoweb.com.

"За мен въпросът за треньора Винченцо Италиано е приключил. Предпочитам да не говоря за него, да не си хабя думите", категоричен бе българинът.

"В постоянен контакт съм с моя агент. Имам пълно доверие на Андреа д'Амико. Получих оферти от чужбина, но предпочитам да остана в Италия. COVID-19 усложни нещата. Пазарът е много по-затворен. Нормално е някои футболисти да се страхуват, но аз не съм от тях - спокоен съм. Пазарът вече не е същият. Всичко се случва последните 20 минути преди затварянето му, така и не разбрах защо. На по-младите бих им казал да имат търпение", разкри Гълъбинов.

"В отлични отношения съм със селекционера на България - Ясен Петров. Чуваме се често, постоянно сме в контакт. Още от началото на европейското първенство казах, че Италия ще го спечели. Спечелих и няколко баса с приятели", каза още нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    0 1 Отговор
    И тоя го бие "беларуския синдром" ама нема как да изкрънка пароци,щото сме в ЕС и НАТО,не става за "политически беглец"..