5 Август, 2021 14:33 2 117 3

Моуриньо готви грандиозна чистка в Рома

  • рома-
  • чистка-
  • продажба-
  • финанси-
  • криза-
  • моуриньо-
  • решение

Специалния иска да се отърве от 23-ма играчи

Моуриньо готви грандиозна чистка в Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е набелязал 23-ма играчи за продажба през летния трансферен прозорец. В началото на лятото отборът от Серия А назначи португалеца с големи надежди. Поради нарастващите финансови затруднения заради пандемията от коронавирус, от клуба ще трябва да продадат редица играчи преди началото на сезона. Медиите в Италия твърдят, че до 23-ма футболисти могат да напуснат тима това лято.

Въпреки това девет от тях са считани за част от състава на първия отбор.

Сред обявените за продажба са бившият защитник на Тотнъм Федерико Фасио, както и бившият футболист на Нюкасъл Давиде Сантон. Полузащитникът Стивън Нзонзи също може да си тръгне. Десният бек Алесандро Флоренци е другият, който може да бъде продаден. Той прекара миналия сезон под наем в Пари Сен Жермен, но сега се завърна в Рим. Бившото крило на Челси Педро е друг, който може да напусне, въпреки че Моуриньо го привлече при "сините" през 2015 г.

Вратарят Робин Олсен може да бъде освободен, тъй като прекара миналия сезон под наем в Евертън. Хавиер Пасторе, Анте Чорич и Уилям Бионда са в списъка на играчите, които са излишни.

Изглежда, че Рома няма да успее да привлече Гранит Джака, тъй като швейцарският полузащитник е близо до подписването на нов договор с Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти да видиш

    2 3 Отговор
    Новоназначените 23-ма щели да са роми.
  • 2 Никой не разбра

    2 3 Отговор
    Това е фалшив герой! Измислен треньор! Един случаен успех с Порто в ШЛ, и един с Интер, който показа най-защитният футбол, който някога съм виждал /10 човека в защита/ срещу Барса на финала. И после ........ нищо! Една голяма кръгла 0
  • 3 Lancini81

    2 0 Отговор
    Стига бе герой. Номер 2. Вземи му направи успехите ти