Last news in Fakti

10 Август, 2021 20:02 3 401 2

ЦСКА взема контузен в Хърватия, за да..

  • мено кох-
  • цска-
  • осиек-
  • лига на конференциите

Мено Кох обаче няма да се появи на терена, а само ще подкрепя съотборниците си

ЦСКА взема контузен в Хърватия, за да.. - 1
Снимка: БГНЕС

Контузеният футболист Мено Кох ще пътува с ЦСКА за Хърватия, където в четвъртък е реваншът от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Осиек. Нидерландският защитник обаче няма да се появи на терена, а само ще подкрепя съотборниците си.

„Няма как да рискуваме с Мено. Направим ли го, има вероятност нещата при него да се усложнят и това ще го извади от терена за по-дълъг период. Смятаме, че другата седмица той ще може да играе спокойно, но не и сега“, категорични бяха от лекарския щаб на ЦСКА пред БЛИЦ.

„Червените“ тръгват утре сутринта за Хърватия с два гола преднина. Първата среща срещу Осиек миналия четвъртък в София завърши 4:2.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за да...

    0 0 Отговор
    допълни групата
  • 2 ЦСКА

    0 0 Отговор
    Мено Кох много липсва в защита. Тези центрирания от хърватите са им силната страна и точно тук щеше да е много полезен Мено, но...., влизаме в боя и каквото, това.