Last news in Fakti

18 Август, 2021 10:45 1 128 0

Мартин Брайтуайт изнудва Барселона за повече пари

  • брайтуайт-
  • изнудване-
  • пари-
  • заплата-
  • увеличение-
  • напускане-
  • заплаха-
  • барселона

Датчанинът иска увеличение на заплатата или ще разтрогне договора си с каталунците

Мартин Брайтуайт изнудва Барселона за повече пари - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт е недоволен от отношението на клуба към него и смята, че това е от дълго време. Датчанинът, който се превърна в герой при победата над Реал Сосиедад с 4:2 през уикенда, смята, че от офисите на “Камп Ноу” го провокират да си тръгне. Недоволството на 30-годишния нападател не е продиктувано от отношението на треньора Роналд Куман, а от липсата на диалог за евентуален нов договор от страна на Борда на директорите на клуба.

"Уж всичко се прави в името на разбирателството на двете страни, но от клуба се държат така. Разговор все още не се провежда, а предложението им за нов договор все не идва, сякаш искат да се махна”, казал Брейтуейт според "Мундо Депортиво". От вестника твърдят, че той би останал да играе за клуба, но при подписването на нов договор при подобрени условия. Той иска заплата, каквато е подходяща за титуляр в Барселона, в какъвто се превърна след напускането на Лионел Меси.

Ако от Барселона не се съгласят да му вдигнат парите, то датският бързак ще поиска разтрогването на договора по взаимно съгласие. Той играеше в скромния Леганес в продължение на година и половина, а от февруари 2020-а е част от каталунците. За Барса има 41 мача и 10 гола, а срещу Реал Сосиедад през уикенда вкара два гола и подаде за още един.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА