Last news in Fakti

22 Август, 2021 21:03 2 042 8

Славия удари Локо (Пловдив) на "Лаута"

  • славия-
  • локомотив (пловдив)-
  • 1:0-
  • efbet лига

Голът на "белите" се проверява две минути на ВАР

Славия удари Локо (Пловдив) на "Лаута" - 1
Кадър: Diema sport

Отборът на Славия успя да открадне изключително ценна победа с 1:0 срещу Локомотив (Пловдив) в първия неделен двубой от петия кръг в efbet Лига. Людовик Соарес отбеляза след намесата на ВАР в 19-та минута, като след храбри изяви в защита "белите" заслужено си тръгнаха от Пловдив с пълния комплект точки.

Тимовете започнаха равностойно, а първият шанс беше за гостите. Ертан Томбак центрира от десния фланг, а на задната греда на Локо (Пд) Ради Кирилов засече с глава, но покрай вратата на Илко Пиргов.

В 19-та минута именно столичани стигнаха до попадение. След разиграване по левия фланг, Людовик Соарес намери Питър Макрилос, на когото топката беше отнета от Милош Петрович. Кълбото обаче стигна до Людовик Соарес, чийто удар изненада Илко Пиргов. След две минутна проверка на ВАР попадението в крайна сметка беше зачетено.

След гола Локомотив показа нови слабости в защита. Първо Гомис позволи на Кирилов да стреля към вратата, но шутът излезе в аут. Малко по-късно Калоян Кръстев не беше неточен след удар с глава от много удобна позиция.

До края на полувремето тимовете размениха по един неточен удар на Кристиян Гомис и Калоян Кръстев, но без повече сериозни ситуации.

В началото на второто полувреме темпото на мача се накъса изключително много, а главният съдия Давидов показа няколко последователни жълти картона за играчи на Славия.

В 61-та минута "смърфовете" получиха шанс. След центриране към Георги Минчев таранът се извиси над всички, но ударът му беше уловен майсторски от Светослав Вуцов. Девет минути по-късно Бирсент Карагарен получи топката на границата на наказателното поле и опита мерника си, но Светослав Вуцов беше на ниво, за да отрази.

Славия отвърна в 74-та по чудесен начин. След страхотна контраатака Радослав Кирилов намери Питър Макрилос, а ударът на австралиеца премина на сантиметри от странични стълб на Илко Пиргов.

До края на мача Бирсент Карагарен отправи два мощни удара към вратата на Вуцов, но младият страж се справи, за да запази трите точки за Славия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локомотив Пловдив

    10 1 Отговор
    Ще се бори за оцеляване
  • 2 крушева

    7 0 Отговор
    работа...
  • 3 ха-ха

    13 0 Отговор
    Както казва Крюшо:" Локомотив набра скорост и няма спиране!" Само дето посоката е грешна.
  • 4 3.14К

    9 2 Отговор
    С този столипиновски манталитет да провокират и симулират си намериха майстора. Димитър Илиев беше за червен картон. Повече от половината им фалове бяха измислени, но добре че съдията не им се върза за несъществуващи дузпи. На някой му съдраха @адника, но карай да върви.
  • 5 Локо Доко

    5 0 Отговор
    Къде си бе К.. шарски? Къде се криеш, под кой струг се скри? Давай обяснения.... длъжен си!
  • 6 като

    4 1 Отговор
    паднали?!После бият!....
  • 7 Миии начело

    2 2 Отговор
    С онова шкембе върху две клечки за зъби пак много. Просто съдията ги пожали.
  • 8 Гларуса

    3 2 Отговор
    Бе Група ва Зове, Симуланти долни, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ................., Съдията ва спаси във Варна !!