Last news in Fakti

25 Август, 2021 13:00 6 291 11

Невиждани наказателни удари срещу Левски за първи път от 24 години

  • левски-
  • дузпи-
  • футбол

Бялата точка бе посочена в двубоите на „сините“ срещу Ботев Враца и Арда, които бяха загубени с 0:2, както и при поражението от Ботев Пловдив в Коматево с 1:3

За първи път от 24 години насам още в първите 5 кръга нa родния шампионат бяха отсъдени 3 наказателни удара срещу Левски. Бялата точка бе посочена в двубоите на „сините“ срещу Ботев Враца и Арда, които бяха загубени с 0:2, както и при поражението от Ботев Пловдив в Коматево с 1:3.

Досега на толкова ранен етап от първенството 3 дузпи срещу столичани бяха отсъдени само веднъж - през сезон 1997/98. Тогава това се случи в първия кръг - при успеха с 3:1 като гост над Велбъжд Кюстендил, във втория кръг срещу Спартак Плевен също при гостуване (5:2 за Левски), както и в четвъртия при загубата на „сините“ в Тетевен от Олимпик село Галата с 1:2.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Пей🌌🚀😱🤏🆘

    18 4 Отговор
    "На крива ракета Космоса й пречи", нар мъдрост
  • 2 555

    22 11 Отговор
    Като няма пари да се купуват съдии ще е така. До там я докараха, че съдията да свири както трябва, а не само да им пуска фандък.

    Коментиран от #9

  • 3 Левскар

    8 14 Отговор
    Като си нямаме треньор и ръководител така ще е. Вижте ЦСКА какво измислено изгонване срещу Пирин, за да не ги изморят за реванша. И дузпата можеше и да не се свири ако не беше ВАР където се видя вече че има удар в ръката, но в гръб.

    Коментиран от #6

  • 4 Господ е Българин Съдията Французин

    6 12 Отговор
    Това са азбучни истини за българския футбол Левски има съдбата на Левски предаден на турците и хванат в Къкринското ханче след което няколко месеца е пътувал през турския санджак и никой не се е организирал да го освободи Ботев ако си стоеше в таз пуста чужбина щеше да влезе в България с руските войски да се сражава за освобождението на България и след освобождението щеше да се радва на първо либе и отроЧета
  • 5 Като построят под всеки град метро

    5 7 Отговор
    Ще окапят всички общински отборЧета
  • 6 Къде ти е кетапа

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Гоньоооо обади конспирация.На вас все другите са ви виновни и все за тях и срещу вас свирят.Ма.ш в кочината

    Коментиран от #8

  • 7 БПФ

    16 5 Отговор
    Ами невиждано, я... имаше един период, когато Подуене станаха шампион с 26 дузпи за 30 мача, отсъдени в тяхна полза, същевременно срещу тях не бе свирена дузпа цели ТРИ ГОДИНИ !!!
  • 8 Левскар

    6 8 Отговор

    До коментар #6 от "Къде ти е кетапа":

    Фактите са си факти човека бяга отпред с топката и му дават картон. Отново почнаха на Стойчо и Ганчев номерата.
  • 9 Абе,

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Сега пък Лудогорец не минават без мач, с присъдена им дузпа !
  • 10 Спас

    7 1 Отговор
    Аз се радвам, че не дават всичките дузпи!!! Ако бяха дали на Ботев заслуженото, отнасяхме шестица!!!
  • 11 Аолфа Вълкът

    7 2 Отговор
    Няма кой да киха за да не ги свирят дузпите. Преди 10г и преди това време колко дузпи срещу Уефски бяха спестени и колко им бяха дадени за тях. И със засадите същата работа беше. А Гонзо, той отдавна разбра накъде върви Уефски и ги забрави, че съществуват. Ама какви заслони, лакти, настъпвания, дърпания правеше, засади, нарушения и само 10% се свиреха. Отиде във Франция и за един сезон игра една почивка време май. Нямаше кой да го търпи там.