27 Август, 2021 23:05 3 421 3

Локомотив София препъна Арда

  • арда-
  • локомотив софия-
  • 1:1-
  • efbet лига

"Столичните железничари" си тръгнаха с точка от Кърджали

Локомотив София препъна Арда - 1
Кадър: Diema sport

Отборите на Арда и Локомотив София не успяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 в битка от шестия кръг на родната efbet Лига. В 52-та минута Арда откри, след като Катсикас си отбеляза нелеп автогол. В 80-та минута Октавио успя да шокира своите домакини за 1:1.

В началните минути Арда започна по-активно, а домакините създадоха и първото положение в срещата в 9-та минута. След удар на Спас Делев от пряк свободен удар се получи рикошет, а в крайна сметка се наложи на Александър Любенов да плонжира и да спасява.

Десет минути по-късно дойде голям пропуск за домакините. След чудесен извеждащ пас зад гърба на защитата на Локомотив София, Делев успя да се отскубне, но ударът му беше спасeн по страхотен начин от Александър Любенов.

Последваха удари на Милен Желев и Жуниньо след ъглови удари, но ситуациите не бяха прекалено много пред вратата на софийските гости.

Седем минути след рестарта на полувремето обаче кърджалийци успяха да открият. След страхотен извеждащ пас към Иван Коконов крилото центрира, а бранителят Георгиос Катсикас имаше нещастието да си отбележи нелеп автогол за 1:0.

В 59-та минута можеше да видим нещо наистина красиво. Минути след влизането си на терена Тонислав Йорданов опита шанса си от 50 метра, за да прехвърли Александър Любенов, но топката мина съвсем близо покрай целта.

В 79-та минута Арда беше на косъм от втория гол. Тонислав Йорданов получи топката и след елегантно обръщане той успя да затрудни максимално Александър Любенов, но бившият вратар на Левски не трепна.

Само минута по-късно обаче гостите шокираха домакинските фенове. След страхотно центриране на Селсо Рапосо Октавио се извиси най-високо и разстреля Иван Караджов за 1:1, както и приключи мачът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живее

    5 1 Отговор
    ЛОКО

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    1 1 Отговор
    Абе като стана дума за Локо Сф...Къде е Гигов бе,какво стана с тоя чиляк,ни дума ни вест ни нищо
  • 3 нормално

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да живее":

    Напълни гушата и избяга от България....