Last news in Fakti

10 Септември, 2021 14:13 1 763 2

Осъдиха доскорошен футболист на Байерн Мюнхен за домашно насилие

  • байерн мюнхен-
  • жером боатенг-
  • лион-
  • съд-
  • домашно насилие

Настоящият играч на Лион беше осъден на 18 месеца затвор условно и трябва да плати 1,8 млн. евро обезщетение

Осъдиха доскорошен футболист на Байерн Мюнхен за домашно насилие - 1

Доскорошният футболист на Байерн (Мюнхен) Жером Боатенг беше признат за виновен по обвинение за домашно насилие над бившата си приятелка Шерин Зенлер. Настоящият играч на Лион беше осъден на 18 месеца затвор условно и трябва да плати 1,8 млн. евро обезщетение. Максималната присъда според закона е 5 години затвор.

Жената се оплакваше от нанесен побой от страна на Боатенг по време на почивка на Карибите през 2018 г. Пред съда в Мюнхен тя разказа, че по време на скандал бившият национал на Германия я е ударил толкова силно, че за момент тя е останала без въздух. Според нея той я ударил, дърпал ѝ косата и я обиждал. Прокуратурата обвини защитника в умишлено нанасяне на телесна повреда и в това, че е хвърлил лампа и охладителна чанта по жената по време на скандал на Карибите.

Той се защити с думите, че между двамата е имало напрежение и те са се скарали по време на игра на карти. Той обаче каза, че бившата му приятелка е станала агресивна и го е ударила. По неговите думи той я е бутнал, за да се предпази, но тя е паднала. Боатенг допълни, че е хвърлил възглавница, която е съборила лампата на земята. Двамата имат две дъщери-близначки.

Както е известно, през февруари тази година се самоуби друго от бившите гаджета на футболиста. 25-годишният модел Касия Ленхардт отне живота си, малко след като двамата са се разделили по желание на играча.

Присъдата може да бъде обжалвана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    10 0 Отговор
    Така става като обичат черния салам

    Коментиран от #2

  • 2 SH BG

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бисер":

    Обичат най-вече златния дъжд валящ около футболната звезда - а черния салам е бонус...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))