24 Септември, 2021 19:33 2 002 1

Хакими: Не напуснах Реал Мадрид заради Зидан

  • хакими-
  • напускане-
  • зидан-
  • коронавирус-
  • реал мадрид-
  • псж

"Това, което се случи през 2020 г., няма нищо общо с него", заяви защитникът на ПСЖ

Хакими: Не напуснах Реал Мадрид заради Зидан - 1
Снимка: БГНЕС

Ашраф Хакими се утвърди като един от най-силните десни крайни защитници в света в последните години. Пристигането му в Пари Сен Жермен срещу 60 млн. евро през това лято се превърна в най-скъпия трансфер на френския гранд през това лято, като освен него, на „Парк де Пренс“ пристигнаха Лионел Меси, Серхио Рамос, Жоржиньо Вайналдум и Джанлуиджи Донарума.

В седем мача от началото на сезона той вече вкара три гола и направи две асистенции в Лига 1, като бе един от най-добрите играчи в тима на Маурисио почетино.

Ашраф Хакими даде интервю пред авторитетното френско издание „L'Équipe“, в което сподели интересни подробности от престоя му в Реал Мадрид, където Хакими започна професионалната си кариера.

Мароканецът сподели какъв е бил моментът, когато е научил, че напуска Реал Мадрид: „Бях с приятели, седнах на пейката пред къщата и там телефонът ми позвъни и беше Зидан! Казва ми, че отивам да играя другаде, като аз не го очаквах. Научих много от него. Това, което се случи през 2020 г., няма нищо общо с него. Това са други аспекти, свързани по-специално с COVID-19 и Реал Мадрид и те ме накараха да напусна. Този път имах разговор с него, който ще си остане между нас. Той мислеше различно“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    1 2 Отговор
    Тая седмица, че имам ли Формула ?