15 Март, 2013 10:49 685 0

Рекорден интерес към конкурсите на "HDI Мача на звездите"

  • баскетбол-
  • конкурси
Рекорден интерес към конкурсите на "HDI Мача на звездите" - 1
Снимка: all-star

Страхотен интерес проявиха баскетболистите от Националната баскетболна лига към конкурсите, които и тази година са една от атракциите в „HDI Мача на звездите” – Конкурсът за забивки, надстрелване от тройката, и състезание по умения.

Общо 26 представители на българското първенство се записаха за участие в индивидуалните надпревари, като най-много пожелаха да се пробват в стрелбата от тройката – 12.

С най-много представители в това състезание ще е Рилски спортист – Бранко Миркович, Емил Бинев, Тери Смит и Антъни Гуджино ще стрелят. Лукойл Академик е с трима играчи в надпреварата от тройката – Брандън Хийт, Веселин Веселинов и Божидар Аврамов. Мартин Маринов и Урош Петрович ще представят Балкан, Чавдар Костов – Левски, Реджи Холмс – Берое, а Тенчо Тенчев – Теси България.

Конкурсът за забивки по традиция е шоуто вътре в шоуто, най-атрактивната част от конкурсите. За приза там отдавна се готвят много сериозно кандидатите за най-добър забивач. Павел Маринов и Станимир Маринов отново, както и миналата година, ще покажат силата на българските играчи, а шампионът от 2010-та Станислав Цонков ще се присъедини към тях. Майкъл Харт, Тери Смит и Стивън Ноузуърти представляват американските играчи, а чуждестранната група допълва Неманя Милошевич от Ямбол.

Конкурсът за умения се печели трудно, но отличието показва много комплексни качества.

Единствено в тази категория, миналогодишният шампион ще защитава приза си – Станислав Говедаров. Заедно с него ще се опитат да изпълнят максимално бързо поредицата Уил Уолкър, Брандън Хийт, Кирил Райков, Деян Карамфилов, Венцислав Петков и Томас Масамба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА