Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 23:00 1 567 4

Ивелин Попов намекна за завръщане в националния, но очаква обаждане от Ясен Петров

  • ивелин попов-
  • българия-
  • ясен петров

За последно той носи екипа на „лъвовете“ през 2019 г.

Ивелин Попов намекна за завръщане в националния, но очаква обаждане от Ясен Петров - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов намекна за завръщане в редиците на „лъвовете“, но не и преди да бъде потърсен от Ясен Петров. Той призна, че до сега е имал един разговор със селекционера с коментар пред dsport.

Георги Дерменджиев беше доста добре настроен. Звънеше ми доста често, но му казах, че съм взел това решение (за оттеглянето). После се случи контузията, а след нея като назначиха Ясен Петров, той ми се обади един път. Бях в процес на възстановяване. Поговорихме 2-3 минути, но нищо конкретно не се случи след този разговор“, сподели плеймейкърът на Сочи.

Попов вече записа 3 гола и 2 асистенции с новия си тим и макар след няколко седмици да навършва 34 години признава, че навлиза във все по-добра форма, докато играе на любимата си позиция зад нападателя.

Относно завръщането си в представителния ни тим, той добави, че „е въпрос на желание от треньорите и това как те виждат отбора“. Попето обаче е категоричен, че не би се предложил сам, ако с него не се свържат ръководните органи в тима.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овчаря събира стадото в кошарата и

    0 0 Отговор
    Най силните оплождат офисцете
  • 2 YUI

    1 3 Отговор
    За нищо не е намеквал Ивелин Попов, слушах му интервюто по Дарик, каза човека, че е отворен за разговори, стига треньора да вижда в играч като него част от отбора и схемата на игра. Имали му номера/та, ако искат да му звъннят с въпроса. какво намекване за завръщане пак бленувате?
  • 3 Ботевист

    5 3 Отговор
    Аре нема нужда! Сетила се Мара да се пожара! Не си нужен Ивелине, ти си Ненужен!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.