6 Октомври, 2021 09:00 2 085 0

Основен футболист на Байерн Мюнхен пред напускане

  • байерн мюнхен-
  • никлас зюле

Става въпрос за Никлас Зюле, който не успява да се разбере за нов договор с клуба

Основен футболист на Байерн Мюнхен пред напускане - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия Никлас Зюле е пред напускане на „баварците“, съобщава Sport1. Според информацията той иска сериозно увеличение на заплатата, което едва ли ще му бъде дадено.

Ръководството на германския шампион трябва да реши дали може да дава по 10 милиона евро на сезон на Зюле, каквито са неговите нови изисквания. В противен случай централният защитник най-вероятно ще напусне клуба като свободен агент другото лято.

Старши треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман желае силно той да остане в отбора, което може да изиграе важна роля в решението на ръководството за новия договор.

Интерес към бранителя има от страна на няколко отбора в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА