8 Октомври, 2021 07:45 4 172 4

След идването на милиардите - Нюкасъл вече поглежда към световно име за треньор

  • нюкасъл-
  • антонио конте

Антонио Конте може да стане треньор на Нюкасъл в най-скоро време

След идването на милиардите - Нюкасъл вече поглежда към световно име за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

След като Нюкасъл Юнайтед бе закупен за 350 милиона паунда от принцът-милиардер на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, то медиите в Италия бързо свързаха името на Антонио Конте с треньорски пост в клуба.

В момента италианският специалист е без работа, след като напусна шампиона на страната Интер веднага след спечелването на миналогодишната титла.

Според “Metropolitan Magazine” идеалното място за започване на нова авантюра на Конте е именно Нюкасъл. Опитният треньор има известен опит в английската Висша лига, където успя да спечели титлата с тима на Челси.

В момента главен мениджър на “свраките” е Стив Брус, но според елитните издания той не е достатъчно голямо име за новия проект “Нюкасъл” и ще бъде търсен достоен заместник в близките месеци.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муууу

    10 1 Отговор
    Мъри Стоилов е зает! Няма, какво да се оглеждат!
  • 2 муууу

    1 1 Отговор
    Мъри Стоилов е зает! Няма, какво да се оглеждат!
  • 3 гларус

    1 1 Отговор
    Става за Лудогорец
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.