Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 20:15 2 247 7

Световна рекордьорка на 10 км. от Кения е била наръгана до смърт в дома си

  • агнес тироп-
  • кения-
  • убийство

Смята се, че извършителят е съпругът ѝ

Световна рекордьорка на 10 км. от Кения е била наръгана до смърт в дома си - 1
Снимка: БГНЕС

25-годишната Агнес Тироп от Кения е била намерена мъртва в дома си, съобщава Reuters, цитирайки Athletics Kenya. Лекоатлетката е наръгана до смърт, а основният заподозрян за убийството е съпругът ѝ.

Тироп е намерена мъртва в дома си в Итен, след като се смята, че е била наръгана от съпруга си. Все още работим по разследването за смъртта ѝ“, гласи официалното съобщение.

Кенийката е двукратен световен шампион в маратона на 10 км., а през септември тя подобри рекорда в дисциплината в Германия, финиширайки след 30:01 минути. Това е с 28 секунди по-добър резултат от предходния рекорд на мароканката Исмае Легжауи през 2002 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наръгана бегейка

    4 9 Отговор
    Мен моя също ме ръга до смърт ама не умирам бе,само викам
  • 2 сако

    2 4 Отговор
    Явно я е настигнал.
  • 3 Чук и Гек

    8 1 Отговор
    Там все такива драми! Южното полукълбо ли им влияе, съзвездията ли, но се трепят регулярно! Имаше един бегач на 400 м, с амортисьори на крайниците, направо хибрид. Той пък застреля жена си, защото я помислил за поредния крадец, промъкнал се в дома. Писториус май се казваше и това име напълно отговаря на механизирания му изглед.
  • 4 Само питам

    6 1 Отговор
    Докога с този уличен речник? НАРЪГАНА? Или си мислите, че сте много оригинални? Бъдете по коректни. Пак ще го прочетем, но ще си кажем, интелигентен човек.
  • 5 Тоалетна хартия

    1 3 Отговор
    Тая сигурно е бялата от снимката....

    Коментиран от #6

  • 6 БАЙ КУРТИ

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Тоалетна хартия":

    Много добре знаеш за какво иде реч .Преди да пишеш избърши си дъто с тоал. хартия . Дали е бяла , черна, жълта има ли значение . Проблема е друг там действа шериата ,и едвали нейният съпруг ще лежи в затвора. Лошото е че в скоро време и ЕВРОПА Е ЧАКА СЪЩОТО .

    Коментиран от #7

  • 7 Тоалетна хартия

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "БАЙ КУРТИ":

    Куртеееее, бяла жена, няма да закъса така!!! Туй е нормално сред тия и ония с шалварите... Тия идват в европс, пи заръка... Не че не можем да ги спрем!!!