Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 18:30 6 694 1

На раздяла с Ботев: Никога през живота си не съм виждал толкова много фалшива информация за един клуб

  • ботев пловдив-
  • тимур дагуев

Един от треньорите на „канарчетата“ отправи остра критика към медиите при напускането си

На раздяла с Ботев: Никога през живота си не съм виждал толкова много фалшива информация за един клуб - 1
Снимка: Ботев Пловдив

Помощник-треньорът в Ботев Пловдив Тимур Дагуев написа прощално писмо към феновете и играчите на клуба, за да обяви напускането си през клубния уеб-сайт. Той отправи и остра критика към медиите за последните няколко месеца, в които се тиражираха различни проблеми в съблекалнята.

Честно казано, никога през живота си не съм виждал толкова много фалшива информация във вестници за един Клуб. Момчета, трябва да спрете. Да уважаваш професията си. Журналистическата професия. Глупости за Даниел, глупости за Стефан Стоянов, глупости за Антон, глупости за конфликт между Тоше и Вали и много други неща. Повярвайте ми, тук сме семейство, никой не може да застане между персонала и играчите. Това е невъзможно“, написа Дагуев.

Асистентът призова за единствено в клуба и призна, че хората, с които е работил до момента, ще му „липсват много“, но няма да спре да ги подкрепя от трибуните и пред телевизора.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 1 Отговор
    Ами нашите журналисти просто следват примера на западните си колеги.Ако не вярвате,четете писанията на ДВ и неговите верни последователи-списователи от тоя сайт напр.,като неповторимия Денис е водещо перо.