Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 08:45 4 301 0

Реал Мадрид си връща играч от Тотнъм без „лондончани“ да имат право на глас

  • серхио регилон-
  • тотнъм-
  • реал мадрид

„Белия балет“ ще има нужда от нови пълнения на левия фланг

Реал Мадрид си връща играч от Тотнъм без „лондончани“ да имат право на глас - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид планира да си върне юношата Серхио Регелон, като се възползва от клауза в договора на испанеца, предлагаща преференциална цена на „белия балет“, научихме от El Nacional.

24-годишният ляв бранител се превърна в основна фигура в състава на Нуно Еспирито Санто, откакто португалецът пое „шпорите“ през лятото. Това изглежда се е харесало на Карло Анчелоти, който съвсем скоро ще има нужда от нови попълнения именно в зоната на левия фланг.

Ветеранът Марсело е в последната година от контракта си на „Сантиаго Бернабеу“ и макар да пое капитанската лента, дните му в клуба изглеждат преброени.

Ферлан Менди пък получава редки шансове за изява при „татко Карло“, което поставя Мигел Гутиерез в ролята на титулярен ляв бек.

Реал има възможността да си откупи обратно Регелон срещу €40 млн., но по всяка вероятност това ще стане след края на настоящия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА