Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 17:34 2 660 11

Венци Стефанов предрече, че ЦСКА скоро ще си вземе стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево

  • цска-
  • венци стефанов-
  • българска армия

Босът на Славия е убеден, че дългоочакваната новина ще зарадва „армейците“

Венци Стефанов предрече, че ЦСКА скоро ще си вземе стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево - 1
Снимка: Shutterstock

ЦСКА се бори от десетилетия, за да получи пълните права върху стадион „Българска армия“ и спорната база в Панчарево, но изглежда тази болезнена за клуба борба е напът да приключи успешно. Или поне това твърди собственикът на Славия Венци Стефанов, цитиран от bTV.

ЦСКА ще стане собственик на стадиона много скоро, за което аз безкрайно много се радвам. Щастлив съм, защото този клуб години наред плащаше грешни пари и поддържаше тези бази“, каза Стефанов.

Служебният спортен министър Андрей Кузманов е подновил преговорите с ръководството на „червените“ и това на „Сердика Спортни имоти“ ЕАД, за да се опита да придвижи събитията в полза на футболния гранд.

Сделката все пак няма да бъде безусловна и ако стане факт, ще очакваме подробности от щаба на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Припок

    12 19 Отговор
    Не може да си вземеш нещо, което не е било твое. Едни имоти от държавни ще станат частни, което беше целта на преместването на Литекс в София.

    Коментиран от #10

  • 2 ТНТ

    18 7 Отговор
    Дано само това не са пак предизборни фишеци!
    Защото и като избираха Фандъкова за кмет, пак уж всичко беше готово.
    И преди 4 години, на парламентарните избори , същата работа, но продължаваха да искат наем от ЦСКА, а от другите клубове-не.

    Коментиран от #3

  • 3 Ловеч

    8 12 Отговор

    До коментар #2 от "ТНТ":

    Вие може да имате претенции само към стадиона в Ловеч, защото сте Литекс!!!
  • 4 питам си

    10 12 Отговор
    И като стане стадионът на Гришата, ще стане нещо подобно като лятната къпалня, която е частна собственост - изоставена в най-хубавия парк. Гришата да си построи стадион някъде из София и там да си играе Литекс. Кой ще спре утре джуджето ако събори стадиона и направи Парк-хотел!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Малий

    6 8 Отговор
    Помачорете с нотарялен акт! Ханъмите се радват .Кюрда пак мълчи,кат са се на......
  • 7 достойнство

    4 1 Отговор
    ДОКАТО БЕНЗИНДЖИИТЕ ДАВАТ АКЪЛ И УПРАВЛЯВАТ ФУТБОЛА ЩЕ КОПАЕМ ДЪНОТО.СМЕШЕН НАГЪЛ ПАЛЯЧО С ТРЕТИ КЛАС ОБРАЗОВАНИЕ В КОЯ РАЗВИТА ФУТБОЛНА ДЪРЖАВА СЕ РАЗДАВАТ СТАДИОНИ НА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ,КАКТО НА ВАС МУТРИТЕ НА КОИТО БЕШЕ ПОДАРЕНА БАЗАТА НА СЛАВИЯ.ЗАЩО ДОСЕГА НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ НИЩО ПО СТАДИОНА ЗА 30г.БФС Е ОРГАНИЗАЦИЯ НА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ МУТРИ В БЪЛГАРИЯ.ВАС ВИ ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО ДА СТЕ В ТИРАЖИТЕ НА БУКМЕЙКЪРИТЕ,ДРУГОТО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА.ОТГОВОРЕТЕ ЗАЩО В Б-Я КАРТОТЕКИРАНИТЕ ФУТБОЛИСТИ СА КОЛКОТО В МАКЕДОНИЯ/ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКА/ И ПЕТ ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТКОЛКОТО В СЛОВАКИЯ /КОЛКОТО НАС/.
  • 8 Баба Ванга

    5 2 Отговор
    Аз пък предричам, че ловешкото ЦСКА ще стане шампион, когато разкара Стойчо Младенов и отново заложи само на чернокожи в стартовите 11
  • 9 Спецов

    4 2 Отговор
    За пръв път в човешката история има подписан договор за този стадион и НИТО един лев наем не е платен от 5-6 г. и до днес! Което не пречи на Ловеч да тръбят как били съдрали 10 кожи от гърба им с непосилна наемна цена от 0,70 лв./м2 в Борисовата градина…
  • 10 Козирката

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Припок":

    А Гейрена как го придоби Софиянски в последния си работен ден?
  • 11 Славист Варна

    0 0 Отговор
    Славия е единственият софийски клуб с изрядни документи за собственост на стадиона и всички спортни съоръжения и площи около него. Венци Стефанов е перфектен стопанин, другите има 100 г да се учат от него.