Last news in Fakti

23 Октомври, 2021 13:30 2 008 11

Мартин Камбуров: На 90% ще окача бутонките

  • берое-
  • мартин камбуров

Рекордьорът по голове в българския елит не очаква да поднови договора си с Берое

Мартин Камбуров: На 90% ще окача бутонките - 1
Снимка: БГНЕС

Най-резултатният голмайстор в историята на българския футбол Мартин Камбуров обмисля да сложи край на своята дълга и славна кариера, ако не стигне до споразумение с Берое за удължаване на договора през зимата, научихме от Sportal.

Договорът ми изтича през декември. Все още обаче не съм взел крайно решение, какво ще правя, когато договорът ми изтече. Сега искам да се концентрирам върху останалите мачове на отбора до месец декември. Сами виждате, че откакто подобрих рекорда на Петър Жеков, получавам по-малко шансове. Аз не искам да влизам в игра за по няколко минути и не мисля, че ще се стигне до подновяване на договора ми с Берое. Така че мога да кажа, че на 90% ще окача бутонките. По всичко изглежда, че ще завърша кариерата си в Берое“, каза Камбуров.

Ветеранът сподели още, че не е имал специална мотивация, за да бележи срещу Левски, въпреки че статистиката показва, че именно „сините“ са любимият му опонент. Той отдава това на спортния шанс и подчерта, че е играел със същите намерения и срещу ЦСКА.

Той разказва още, че е изпитвал симпатии към „червените“ още от дете, защото баща му е привърженик на клуба. Но неубедителният му престой на „Българска армия“ не е върхът в състезателната му кариера.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недей

    11 0 Отговор
    още си млад!
  • 2 POMPATA

    6 2 Отговор
    ааа неее мислех си че ще иска и на пеле рекорда да стигне
  • 3 3.14К

    10 4 Отговор
    От последните вкарани 50 гола, 35 са от дузпи. Колко отбора изгоряха заради рекорда?
  • 4 Дани

    9 4 Отговор
    Дай Боже на повече спортисти такава кариера.
    Професионалист ,не гелосан лиглю.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дани":

    Какъв професионалист е този селски играч? Колко гола има за националния отбор и колко важни мача е решил? Този НИКОГА НЯМА да стигне Аспарухов , Чико, Начко Моначко , Бонев, Стоичков, Сираков , Костадинов и много много други дето са решавали важни мачове и са вкарвали красиви голове.
  • 6 Е стига де

    4 0 Отговор
    то остава да продължи :D вместо да си почива,ще играе със момчета,които може да са му синове.То е някак смешно и жалко за него,ако иска то нека си спортува човека,но не и професионално.Мина ми времето,не е класа,но за нашите стандарти си беше добре,стига му толкова,да си гледа семейството и да се сеща с хубаво за кариерата му.Ежедневието му ще е друго,все едно напълно нов живот ще има,нека свикне да живее извън футбола.
  • 7 Гоуст

    13 1 Отговор
    Викнете го в националния да бие една дузпа, ще е срамота голмайсторът в историята на бг футбола да няма гол за страната... пълна срамота

    Коментиран от #10

  • 8 Подуямие

    6 1 Отговор
    Най- весело ще е ,ако някой отбор картотекира Петър Жеков за следващия шампионат или още след нова година и ако има дузпа да я бие. 4-5 дузпи и край с Камбуров.
  • 9 Георгиев

    0 0 Отговор
    Не съм запомнил нито един негов гол. А на Жеков помня много голове. И от наказателни удари.
  • 10 Да знаеш

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гоуст":

    За националния отбор има 16 мача и 1 гол.
  • 11 заключение

    1 0 Отговор
    Смятай къв дроб е станало първенството , щом Камбурчо му е гол-майстора.