Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 21:45 1 950 4

Мария Гроздева се отказа и от поста си в БСС

  • мария гроздева

Рекордьорът по участия на Олимпийски игри обяви решението си днес

Мария Гроздева се отказа и от поста си в БСС - 1
Снимка: БГНЕС

Най-успешният стрелец на България официално сложи край на състезателната си кариера след Олимпийските игри в Токио, а няколко месеца по-късно обяви и оттеглянето си от председателския пост в Българския стрелкови съюз (БСС), научихме от Gong.

Търсим достоен човек, запознат със спецификите на спортната стрелба, който да заеме поста председател на Федерацията. Кандидатът трябва да помага финансово, да бъде добър администратор и да умее да носи отговорност. Аз и до момента бях само лице на Федерацията, основният двигател по оперативната дейност е спортният директор Димитър Тодоров“, каза Гроздева.

49-годишната спортистка призна, че е имала намерение да приключи с кариерата си още през миналото лято, когато пандемията прикова света, но все пак е намерила сили, за да направи един финален опит сред най-добрите стрелци с пистолета.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенция

    4 15 Отговор
    Крайно време беше, къде се е чуло и видяло пенции на олимпийски игри.

    Коментиран от #2

  • 2 нашия

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пенция":

    има можещи и неможещи....целиш -побеждаваш и годините нямат занчение...ясно ли е...????

    Коментиран от #3

  • 3 Пенция

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "нашия":

    Тая само знае да кърка и яде тлъсто.
  • 4 Хахо

    5 4 Отговор
    Сигурно вече няма далавера и безплатна пиячка, за да се откаже.. Иначе меркантилното Марийче едва ли щеше да се откаже. Видяхте на олимпиадата как изобщо не и мигна окото да прецака една млада състезателка и иде в Япония, където не направи нищо, но заведе и мъжът си на семейно пътешествие на държавна сметка..