Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 07:45 4 054 6

Усик: Няма да отпразнувам победата над Джошуа, като Анди Руиз

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • анди руис-младши

Украинецът не възнамерява да се отдаде на гуляи

Усик: Няма да отпразнувам победата над Джошуа, като Анди Руиз - 1
Снимка: БГНЕС

Олександър Усик със сигурност е боксьор, срещу какъвто Антъни Джошуа не се е изправял до момента, въпреки че британецът вече опита вкуса на поражението преди няколко години от Анди Руиз-младши. Украинецът обяви, че не възнамерява да празнува успеха си, по начина по който го направи американецът с мексикански корени.

Няма да празнувам, както Анди Руиз-младши“, каза шампионът в интервю за Daily Mail.

Той се слави в боксовите среди като един от най-умните бойци. Той рядко подценява качествата на съперника и винаги адаптира стратегията си, според видяното на ринга в началните рундове. Усик сам призна след битката с „Ей Джей“, че му се е искало да се хвърли за нокаута след началната доминация от негова страна, но е послушал съветите от ъгъла си, че трябва да спазва нужната дисциплина, за да си гарантира успеха. Така и стори, защото в продължение на 12 рунда той бавно и методично обработи именития си съперник, докато не остави друга възможност на съдиите, освен да бъдат единодушни в решението си за триумф.

Руиз от друга страна се отдаде на еуфорията, когато шокира света с нокаута над тогавашния шампион. Той обикаляше клубовете и ресторантите по света, докато съперникът му направи коренна промяна, за да си върне поясите през 2019 г. Най-логичното стана в Саудитска Арабия, когато мексиканецът дори бе наддал килограми върху и без друга прекомерната си маса.

В момента екипите на Усик и Джошуа водят преговори за следващия им двубой, защото британецът активира клаузата си за реванш и вече заяви, че ще смени треньора и стила си, за да си върне това, което смята, че му принадлежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ооох

    12 1 Отговор
    Пак ще го бие, нугрото не става за нищо, освен за манекен на долно бельо.
  • 4 Агронома

    7 0 Отговор
    Принадлежали му титлите, все едно са били на баща му. Нищо не ти принадлежи, приятелю! Трябва да ги заслужиш.

    Коментиран от #6

  • 5 оле

    2 0 Отговор
    Ще пратим кобрата да те бие с очите
  • 6 Антъни

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Агронома":

    Антъни Джошуа е казал, че смята, че му принадлежат, а не че му принадлежат. Английския е малко завъртян език, ще знаеш... Затова се получава така. Иначе, както е известно, Джошуа винаги е учтив към съперниците и не прави юнашки изказвания.