Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 15:30 1 868 1

Простреляха треньор по време на футболен мач (ВИДЕО)

  • пистолет-
  • аржентина

Инцидентът е станал по време на мач от третото ниво на аржентинския футбол

Простреляха треньор по време на футболен мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Старши-треньорът на третодивизионния Феро де Генерал Пико от Аржентина - Маруицио Ромеро, е бил прострелян в рамото по време на срещата с Хурикан Лас Херас, научихме от Reuters.

По средата на срещата свада между привържениците на домакините ескалира и неустановен зрител на мача произвежда изстрели, като един от тях уцелва Ромеро, въпреки че е край страничната линия.

Видео в социалните мрежи показва момента на стрелбата. Футболистите и на двата отбора бягат от игрището заедно със съдийската бригада, когато чуват изстрелите.

Ромеро е добре и няма опасност за живота му“, съобщават от Феро де Генерал Пико, за да успокоят близките на Ромеро.

Клубното ръководство коментира допълнително случая, като заявява, че подобни хора са причината „истинските фенове“ да не желаят да посещават повече мачовете на любимия си тим.

Що се отнася до самия мач, официалните лица го прекратяват при резултат 1:3 за Хурикан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде бил ключа за бараката

    8 0 Отговор
    Ако бягаха така и по време на мач!!!!!!!!!!!