Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 18:00 3 597 0

В Нюкасъл искат провалил се треньор на Арсенал

  • унай емери-
  • нюкасъл-
  • виляреал-
  • арсенал-
  • псж-
  • севиля

Новите арабски собственици продължават търсенето на нов наставник

В Нюкасъл искат провалил се треньор на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Новобогаташите от Нюкасъл продължават да търсят нов треньор, а едно от интересните имена, които се появиха в пресата днес, е това на бившия наставник на Арсенал Унай Емери.

Estadio de la Ceramica твърди, че испанецът е сред водещите кандидати на арабските босове, след като по всичко личи, че Антонио Конте се е запътил към Манчестър Юнайтед или Тотнъм.

Емери прекара известен период при „артилеристите“, за да се опита да извади клуба от стреса от напускането на Арсен Венгер, но след изгубения финал в Лига Европа през 2019 г. бе нарочен за гонене. В последствие той пое Виляреал, за да спечели същия турнир само две години по-късно.

Унай Емери спечели редица трофеи с ПСЖ, но най-успешните му години бяха начело на Севиля, където вдигна купата от Лига Европа в три поредни сезона.

Нюкасъл съм сигурност ще може да се възползва от уменията на испанеца, за да превърне клуба в един от фаворитите за топ 6, стига разбира се да получи парите за трансфери, които всички очакват.

Сред останалите кандидати за мениджърския пост на „Сейнт Джеймсис Парк“ са Роберто Мартинез и Пауло Фонсека.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА